Rabu, 19 Julai 2017

KALIMAYA HITAM API




SOLD OUT
TUAN IBLIS SINGA

















SOLD OUT
Gunawan A

















SOLD OUT
ADAM IDRIS

















SOLD OUT
Gunawan A

















SOLD OUT
Awan Zik


















SOLD OUT
Awan Zik


















SOLD OUT
TUAN IBLIS SINGA




































SOLD OUT
M.Sharom


















SOLD OUT
Awan Zik





Black opal... atau fire opal... 

Ni tok simpan utk tok buat cincin bagi diri tok, tapi memandangkan yang macam sisik ulor tu dah sampai.. maka tok qurbankan lah stok ini hehehe

Black opal atau nama dalam blog GB geliga Ibu Nyawa mempunyai kelebihan memulihkan kecederaan luka dalaman, terutama masalah santau , luka akibat termakan benda tajam dan seumpamanya. 

Black opal mempunyai pasaran yang tinggi sekarang, apatah keadaan mata wang kita yang sat tenggelam sat timbul macam kapal selam second hand.. tapi nasihat tok.. berbelanja seperti biasa., kerana berbelanja sebenarnya membantu ekonomi negara pulih, secara lojik akal pikiran tok nih... bila rakyat berbelanja, perniagaan makin berkembang dan banyak, hasil pendapatan negara dari cukai juga akan bertambah dan keadaan ekonomi negara akan pulih secepatnya, takde lah nak makan masa panjang... tu pendapat tok saja. 

Opal mempunyai kelebihan yang sama, baik opal biasa, opal hitam, opal api, opal ethopia... jika retak.. masukkan ke dalam air selama seminggu atau lebih dan ia akan bercantum semula.,.. dah macam geliga embun kan?.. ya nak sama lah, cuma ia bukan turun dari embun


Selain itu warna di dalam gewangnya menentukan punca khasiatnya berdasarkan energi warna itu sendiri, hijau untuk kerezekian. Alhamdulillah



Kod Produk : G.KLMYA187
Bentuk : Black Opal
MAHAR : RM 500

KING : RM 35


36 ulasan:

  1. Kalau dapat kedua2nya insyaallah mlm ni ayah wat payment

    BalasPadam
    Balasan
    1. Payment done..detail nanti saya update kt wasup ustazah..la ni baru kuar dari bank

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Lg rm 15 contra dgn set mandian dah habis tok..sy dh inform kt puan

      Padam
  6. Balasan
    1. Tok 8 tu dpat tak? Klau tak dpat ganti dgan 5a.

      Padam
    2. Payment done tok 5,6,10. Alhamdulillah

      Padam
  7. Balasan
    1. Assalamualaikum,ade lagi ke tok 8A...kalau ada sy grab ye tok,besok pagi sy lakukan pembayaran,sy tunggu jawapan dari tok

      Padam
    2. w.salam wbt tuan. 8A belum update payment, silakan terus pd

      Padam
  8. Baik tok...pagi esok sy selesaikan pembayaran ye...selepas habis waktu bekerja

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami