Ahad, 30 Julai 2017

KERIS PEMAGAR JIWA (KUANTITI TERSEDIA: 20)






Ini ialah seriusly keris dan ia tok isikan dengan Pemagar Jiwa yang bermaksud ia juga berkelebihan sebagai :

Perisai sihir

Penjaga Khianat hati manusia dari mengkhianati kita

Perubatan kepada sihir dan juga gangguan yang di hantarkan kepada kita

Azimat keberanian dan penguat semangat

Jika di bawa ke mana mana boleh menghalau jin dan setan yang menghuni seperti rumah berhantu, premis berhantu sebagai contoh bilik atau premis bernombor 13... hehehe.. apa dia no 13 ni..?.. itu kena semak kitab prembon Jawa la na, nak cerita kat sini sat g korang seram sejuk pulak apatah kalau rumah atau kedai korang bernombor 13... pendek kata no ini menjadi pilihan makhluk halus untuk menghuninya... ya ka ni Tok?... Kitab Primbon Jawa yang berusia lebih 300 tahun kata lagu tu..bukannya tok... 


Item ini anda boleh olahkan untuk pelbagai guna lagi mengikut keserasian kegunaan di atas . 


Ni nak lepas murah murah sahaja untuk anda semua


Kod Produk : XY 2907 KERIS P.JIWA
Bentuk : Keris Pemagar Jiwa
MAHAR : RM 70

Kuantiti : 20 sahaja

Siapa cepat dia dapat... keris ini tok ambil masa 3 hari mengisinya dan isian jenis ini tiada pantangan kerana ia sudah di kunci dengan Asma'Ul Husna

33 ulasan:

  1. Balasan
    1. Salam tok muda... payment done...details dlm WhatsApp...

      Padam
    2. w.salam wbt terima kasih tuan, jazakallah

      Padam
    3. وَأَنْتُمْ فَجَزَاكُمُ اللَّهُ خَيْرًا

      Padam
  2. GRAB SATU TOK

    BalasPadam
  3. Payment done.

    BalasPadam
  4. Grab satu.. Esok saya bankin

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ungrab... Nk grab item len tok..

      Padam
    2. ok tuan , tapi jangan amalkan selalu, x bagus untuk kesihatan :)

      Padam
  5. Lock 1 tok. Mcm mana nk buat payment. Saya org baru

    BalasPadam
    Balasan
    1. silakan

      Maybank 551016691626 My Gemstone

      Hantar detail ke 0127845231

      Padam
  6. As salam
    saya grab 1 tok

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami