Rabu, 19 Julai 2017

MERAH DELIMA UNTUK TN ROSLISOLD OUT


VIDEO PENGUJIAN DELIMA MERAH AIR

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. 

Terima kasih kepada pembeli Merah Delima Semalam ( Pembeli Offline ) dan kemudian tanpa di sangka Tuan Rosli juga grab dan melakukan pembayaran sebanyak 60%  Pendahuluan dari jumlah yang di maharkan .

Tok berjanji kepada Tuan Rosli untuk memberikan kepadanya pada 29hb ini namun di sebabkan tok bukan jenis org yang suka menyipan barang  org terlalu lama dan khuatir tok lupa kelak.

Maka semalam tok melakukan sedikit ritual di belakang rumah dengan bersaksikan Pengawal Keselamatan Rumah tok muda , dan sepenuh kekuatan ini untuk mendapatkan Merah delima merah air . Ini di sebabkan stok simpanan tok sendiri semakin berkurangan .. sudah di maharkan di Blog 1 biji.. sudah tinggal 9, lagi mahar sudah tinggal 8 biji. Makanya tok memohon kepada Allah SWT agar di berikan lagi untuk simpanan tok tetap genap 9 biji.. 

Tok berharap cuma 2 biji sahaja, namun Allah SWT maha kaya, DIA memberikan sebanyak 20 biji dan tok rasa ianya mungkin untuk rezeki org lain pula memilikinya. 

Jangan anda menganggap tok akan mendapatnya lagi dengan mudah, ini pun tok menggunakan sepenuh daya kekuatan yang ada pada diri tok mengakibatkan Tok menulis ini di dalam keadaan demam dan lemah seluruh anggota tubuh

Mulai Jumaat, Sabtu dan Ahad item tidak akan di masukkan ke dalam Blog ( Item Penarikan ) kecuali item bermodal atau item item yang restock lepas kerana tok memerlukan 3 hari ini untuk mengisi semula kekuatan rohani / dalaman tok , dan selama itu jugalah tok akan menghadkan perbualan tok di dalam mesej whatsapp dan facebook. Ada yang di balas dan ada yang tidak di balas sampai tamat 3 hari ini. 

Sekiranya anda lihat di atas.bukan semuanya merah 100%..ada yang kelihatan 20% , ada yang 50% dan lain lain peratusannya. 

Halaman ini tok khususkan kepada Tuan Rosli memilih yang mana satu beliau mahu dan sila maklumkan kepada Wife tok selepas pembayaran penuh selesai insyallah. 

6 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami