Khamis, 20 Julai 2017

AZIMAT NIKAH 2





Actually azimat macam ni org buat macam macam.. ada yang buat halau hantu.. apa dia tah halau hantu kalau kita ada cara kita sendiri, Tok Siam mengolahkannya sebagai Azimat Nikoh duo.... kalau la nak nikah dua.. 

Untuk tujuan ni , berikan :

Nama anda Bin Ibu

Nama Isteri Binti Ibu

Nama Pasangan Baru Binti Ibu 


Caranya anda simpan di rumah yang ingin anda duduki samada dengan kedua isteri serentak atau rumah isteri pertama ( atau mana mana yang tak boleh terima salah 1 ) 

Ia untuk merukunkan 3 JIWA.. anda dan 2 isteri la, sampai boleh tidor sekatil.. uih syiok oii kiri kanan ada apit.. tamau ka?


Panntangan Jangan Langkah

Item Ni ada 3 sahaja .. tapi kalau ada yang mau lagi.. esok masa Tok Siam patah balik ke Narathiwat ..tok akan amik lagi...kalau ada lagi la yang mau... tok x amik banyak bukan apa..org kita ni mulut cakap nak kawen 2, tapi penakut... sat g dok simpan lama lama barang org ni ( brg tok siam ) ni dalam simpanan tok tak syok juga la kan.. nak bayar, mahal...


Cara azimat ni mudah sahaja..ikut apa tok tulis di atas, itu apa yang tok siam petuakan.. jangan tanya tok tu la ini la.. tok mana tau sangat..bukan brg tok muda.. tapi itulah yang di beritahu... Selamat ka simpan dalam rumah?... selagi bukan benda panas.. selagi bukan minyak dagu..maka takda masalah, simpan ler dalam rumah..apa masalahnya... masalahnya ni barang siam?... ni memang brg siam tapi org islam kita yang ritualkan ikut resam siam..corak org kita..ok paham na


Kod Produk :  NIKAH 2 607
Bentuk : Azimat 3 org berpelukan
MAHAR : RM 110

Stock dapor ada dalam 5 sahaja..lebih tak berani janji

10 ulasan:

  1. Yg hak ni jgn langkah. Kalu asam garam panjaaaanggg langkahnye tok :D

    BalasPadam
  2. Mcm.Khun Pen/Paen.Azimat poligami ni.

    BalasPadam
  3. Tok..tetiba tpkir..lau buat utk 4 pon tok siam boleh ke? Hahahaha..tggi cita2 ni tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tinggi cita cita tu tuan, nanti tok cuba cari, tapi cuba la nikah dua dulu tuan haha

      Padam
  4. Item di atas masih ada.... kita kan sunnah wal jamaah, ikut sunnah nabi, ok.. tok dok cakap, tok pun x nikah 2 hehehe

    BalasPadam
  5. Kalau belum nikah nak buat nikah boleh ke tokmat?.hahahaha.

    -Akmal.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ehh, org nikah 3 terus masa first akad nikah pun pernah terjadi.. x salah kalau tuan mengulangi sejarah tersebut

      Padam
    2. Btol ke tokmat?maknaya boleh ikat hati siap-siap?

      -Akmal.

      Padam
    3. ler.. sebab tu la bidang mistik timbul.. mistik ni tiada persoalan mustahil atau tidak, nothing is impossible

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami