Khamis, 27 Julai 2017

RAJA MANI GAJAH













































































Tok muda di sini dah makin susah nak dapat stoknya tuan tuan.. harap haraplah lepas ini di permudahkan.. bukan apa.. stoknya kian mengecil kerana tok tak lagi fokus kepada item item geliga dan permata, dok sibuk penaik member dulu lah ( tok siam ) 


Raja Mani Gajah ulu Chakah. 

Kekuatan Pengasehan , di pakaikan sebagai cincin tak wajib kena kulit . 


Insyallah bagus buat mereka yang menjalankan sale and marketing , kerja sendiri, makan gaji 

PENGASEHAN 

Bermaksud org akan kaseh , simpati  kepada kita..kerja jadi mudah, niaga jadi senang, bila org kaseh... berniaga mudah, nak menikah senang, nak mengurat senang, nak kerja org susah marah, berniaga org mudah membeli..itulah makna PENGASEHAN



Kod Produk : XY-RMG 1307
Bentuk : Raja Mani Gajah
MAHAR : RM 350

Promo Kasih Sayang : RM 100






20 ulasan:

  1. Salam...tok grab 5a

    BalasPadam
  2. Assalam tok.3a masih ada lg ke to?.klau masih ada sy grab tok.tksh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Payment done tok.nnti sy anta detail ke ustazah.tksh tok.alhamdulillah

      Padam
  3. Balasan
    1. Paid done .. Dah whatsup ustazah... Terima kasih tok muda

      Padam
  4. Balasan
    1. asalam tok, camne nak beli ye? xpaham caranya

      Padam
    2. W.salam wbt tuan.mudah saja. Type grab mana mana item tuan nak. Pastikan belum di grab org lain. Kemudian tuan ada masa kurang 12 jam utk pembayarN. Selepas buat pembayaran tulis payment done di bawah ulasan grab tadi.

      Maybank 551016691626 my gemstone

      Htr detail ke 0127845231

      Padam
    3. Letakkan nama samaran tuan di bawah mcm tok buat ni

      *tok muda

      Padam
    4. eh unavailable. salah baca, igt available tadi. sorry tok. hehe

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami