Ahad, 9 Julai 2017

PENARIK KEKAYAAN LAGEND EDISI 2


















SOLD OUT
Ubi Kayu













































SOLD OUT
ROMIE AUGUSTINE





























SOLD OUT
M.SYAWAL SAM*****

































SOLD OUT
ISMAILRXZ
































RESTOCK



Nah tok sediakan jenis loket pula.. item penarik kekayaan dan kemakmuran, simple dan mudah, masuk rantai dan pakai.. bagi perempuan lah, sebab ada perempuan request. Kalau lelaki nak pakai, terserah 


Alhamdulillah..item bagus timbol... ini semua org suka..ia penarik kekayaan , cara guna?.. simpan macam ni saja atau boleh di buka plastiknya dan di taruh di dalam kenderaan, di dalam laci kedai tpt letak duit, insyallah... amboi depa noo..dok main bomo melayu saja no..bomo indon saja no buat pelaris..ini kali kita pakai bomo siam la pulak.. tengok lagu mana p dia no. insyallah... dapat duit  banyak tu.. JANGAN lupa sedekah... jangan buat lupa diri, tok muda tiup kang terbang ke london kang haha. Kalau dah maju.. sedekah tu kena banyak... sedekah ni mengkayakan tau dak..bukan memiskinkan... ni dah senang.. bergaya mewah sakan tak tgk org dah,..muka pun nak kerek aje kerjanya.. cepuk kang.. rezeki Allah bagi, jangan sombong na. 


Item ni ada 5 sahaja.... Ada kod pada barang ni, tapi tok nak ubah law di halaman NI SAJA.... sapa grab dan pd dulu, dia dapat lah.. kalau pd 12 jam pun belum ... org lain PD jangan marah ke kami pulak.. kita hidup kena ada disiplin baru berjaya..org takda disiplin mana ada berjaya..ada?.. tunjuk mai sat mana org takda disiplin berjaya jadi kaya?.. tunjuk.. 


Kod Produk : XY-AKAYAE2907
Bentuk : Azimat Kaya S2
Stok dapor : 20 UNIT
MAHAR : RM 70


===============

Hantar ke 0127845231 / 0178259540 / evernote... INGAT !!! Salah 1 sahaja 


42 ulasan:

  1. Lock 1A satu.esok sy bank in Tok boleh tak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. silakan... sila letak nama tuan mcm ni


      *TOK MUDA GB

      Padam
  2. Lock 2a byr 2thb Tok. *ubi kayu

    BalasPadam
    Balasan
    1. 25Hb Tok.salah taip maaf ye.hehe

      Padam
    2. Payment done Tok.details ke Tuan Baz.kalau dh pd utk 2a Tok bg 8a pon ok.kalau tkde jg yg lain Tok pilihkn.tqvm Tok

      Padam
  3. tok ada lagi tak.. nak grab.

    Norliza

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada lagi silakan

      Baru 1A, 2A dan 7A yang di GRAB

      Selebihnya ada lagi, sila nyatakan kod mana ya

      Padam
  4. Balasan
    1. PD item ini dengan Voodo stok dapor

      RM0.00 M2U. Transfer to Maybank A/C ***1626 RM115.00/MY GEMSTON, on 09 Jul 2017 18:60:38. Call 03-58914744 if you did NOT perform this transfer

      Padam
    2. baik terima kasih tuan.

      Pa tok 0127845231

      Padam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Tok....payment done utk item 5A. Details dah watsaap ke ustazah.

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum tok..
    Yang 4a punya ada lagi tak?

    BalasPadam
  9. Payment done tok.
    Saya update dengan mr.baz

    BalasPadam
    Balasan
    1. baik terima kasih na ... kalau boleh update ke wife tok 0127845231 sebab mr baz tak buat dah keja PA ni kecuali time dia ada dgn tok la

      Padam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami