Ahad, 16 Julai 2017

GELIGA ULAR LIDI























SOLD OUT
Ikmal Hafiz
















SOLD OUT
Gunawan A

















SOLD OUT
AdamFX
















SOLD OUT
Malek Muza


Di Indonesia Ular Lidi Ialah Raja Ular kerana di   geruni ular ular lain walau king cobra.. wallahu alam mengapa, namun jika anda mahu mencubanyasila kan cari ular lidi dan bagi dia gigit tangan anda, insyallah selepas itu ular lain tidak akan berani mendekati dri anda dan tidak akan di patuk ular buat selamanya

Ini iala petua org lama lama di borneo, tok dapat petua ni melalui org sana.

Menyimpan geliga ulaq lidi ini sama seperti anda pernah di patuknya, iaitu tidak akan di hampiri ulaq lain.

Tambah Maklumat : Kerezekian memang best, ramai dah dok bagitau ia bagus dalam kerezekian. 


Kod Produk : XY-GUL 1307
Bentuk : Geliga 

MAHAR : RM 25
( Ni Harga Promo tau )



38 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment done tok . Tok POS skali item ni yng haritu sye beli bubuh skali je ok . Send dkt ustazah kn tok

      Padam
    2. terima kasih , ya send kat ustazah tuan

      Padam
  2. Balasan
    1. Salam Tok Mat.
      Payment done.
      Detail payment dah hantar kat Mr Baz pada 16.7.2017.
      Tkasih Tok Mat

      Padam
    2. baik terima kasih tuan na..sama sama

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. jaga tuan, sampai jam 12.57am x pd org lain pd tuan

      Padam
    2. Jaga2..ngam2 kul 1 pg sy tf maharnya..hehe

      Padam
    3. Payment done details send to evernote and ustazah jamilah just now..tq tok mat .....may allah bless you my lovely tok mat and family...

      Padam
    4. Payment done details send to evernote and ustazah jamilah just now..tq tok mat .....may allah bless you my lovely tok mat and family...

      Padam
    5. Tahniah tuan..rezeki tuan..sy dah stndby depan fon nak tf..hehe

      Padam
  5. Balasan
    1. Nmpaknya xde rezeki la ni tok..dr semalam dok intai...huhu..

      Padam
  6. Grab 1a tok...nati sya pd boleh ye tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tok maaf sya ungrab...ramai org nak 1a..sya tggu item yang lain...maaf sgt2 tok...
      -MamuPerak-

      Padam
  7. Ada lagi ke tok nak grab 1,stok dapur ke?

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami