Isnin, 10 Julai 2017

AZIMAT KEBAL PENUMBAL






































Azimat kebal penumbal. 2 dalam 1 dalam bentuk Azimat loket dan boleh juga di pakaikan di pinggang, bag sandang, galas dll. 

Asalkan dalam jarak Sejengkal dengan Tubuh badan anda. 

Item di perbuat dari Timah Hitam untuk kekuatan Kebal Penangkis Peluru, bermaksud penangkis peluru, peluru tak kena badan pemilik . 

Penumbal Sihir , fitnah, ghibah , kata kata dengkian dan hasad akan berpatah kembali kepada mereka yang di maksudkan. 

Pantangan: Jangan Di langkah sahaja 

Dalam banyak banyak item mistik... item mistik Thai adalah paling tak banyak kerenah dan cerewet untuk menjaganya.paling senang.. sesiapa pun boleh memilikinya . Bagi Orang Islam..Tok Muda Ingatkan.. Allah menciptakan semua bahan bahan ini, yang membuat azimat ini juga ciptaan Allah SWT, jadi gunakan ia sebagai salah 1 asbab, 1 alat, 1 gadget paling canggih anda pernah ada ada bersyukurlah kepada Allah SWT. 

Kod Produk : XY-AKP 907
Bentuk : Azimat Kebal + Penumbal 
MAHAR : RM 130

11 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payments done dan telah wasap ke ustazah. Tq tok

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Assalam tok..nk tnya..loket ni kebal dgn senjata tajam sekali kan?.

      Lepas tu tok bayaran contra dgn rm 90 utk cincin Larak salah ari tu..sbb cincin tu dh ad org dpt dulu..lg rm 40 sy bank in mlm ni atau esok pagi yaa tok..

      Padam
    2. Tuan.. tok dah tulis atas untuk bahan api sahaja, kerana timah hitam bertindak balas menyejukkan bahan api dalam peluru

      Padam
    3. OK tok..maaf naa..mlm ni dpt lagi ilmu baru ttg timah hitam..terima kasih tok

      Padam
    4. Tok..payment done..sy dah tf balance rm 40 nya..tq tok

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami