Isnin, 10 Julai 2017

IBU DUIT SIAM ( INTERNATIONAL ) 50XGANDA



SOLD OUT
MUTIARA MN















SOLD OUT
IJAM IJAM
















SOLD OUT
AURORA NITA

































SOLD OUT
WAN2

















Tok baru memahami konsep Ibu duit Siam ini.. Makin besar not, makin mahal Nilainya , dan gandaan berdasarkan kepada Jumlah Not..Jika Not TB 20 maka gandaan 2, Jika Not 50 Maka Gandaan 5 Dan seterusnya .

Gandaan Not TB 20 Ialah RM 99.99

Gandaan Not TB 50 Ialah RM 247.50

Sehingga Gandaan Not Terbesar.. ia di Kalikan dengan 4.95 Yakni 495...4000.......9000......5000 Jumlah bacaan. Dan makin besar Jumlah Not makin menggila Sesuatu bisnes itu menerima impaknya..namun di sini tok berani sekadar Nilai di Bawah RM 1000 sahaja. 

Bagi tok cukuplah.. kalau customer ramai, perniagaan kecil.. apa mampu pula menampung permintaan. sudah cukup benar bagi nilai 50 sebagai maksima kita di sini. Usdah berlebih lebihan. 

====================================

Aikkk.......Siam pun ada ibu duit ka?... hahaa... jangan terkejut.. sebab tu tok suruh beli dan baca buku MALAYONESIA.. Jangan risau tok x dapat apa apa pun akibat anda beli buku tu, tapi anda tu yang akan dapat ilmu.. ya Ilmu.. 

Baru kita tau asal usul ilmu kita ni dari mana.cuma olahannya saja lain. 

Ni ibu duit siam dan memang di simpan dalam poket.. duit tak pernah kering di dalam poket.. ada saja walau singgit ( tu org paling malas la tu ) kalau buat kerja insyallah mudah kerja, kalau bisnes, insyallah mudah dalam bisnes. 

Simpan di dalam bag duit atau laci duit di kedai, insyallah duit tak pernah lekang dari anda. 

Item ni ramai dah cuba sebelum ni terutama peniaga di Kota Bahru dan Kuala Terengganu, tok pun pernah jumpa masa duduk sekali ngeteh dengan Tok Siam di KB nu.. depa mai amik ibu duit ni dan mengakui dapat tau dari member depa yang dah pernah pakai dan alhamdulillah nampak kesannya

Ni takda gandaan apa apa. ia sudah di gandakan maksima semaksimanya dan dalam 1 nilai sahaja. 

Silakan ...ops lupa nak pesan... item ni takda stok dapor.. 

Ya Not 50 TB ini juga tiada stok dapor


Kod Produk : XY-IDS 907
Bentuk : Not asli Thailand olahan ibu duit
MAHAR : RM 247.50


Maybank 551016691626 My gemstone 

0127845231


28 ulasan:

  1. Balasan
    1. Done Payment

      Details sent to whatsapp 0127845231

      Padam
  2. Balasan
    1. Payment done

      Details Sent to whatsapp 0127845231

      Padam
    2. PD utk 5A atau 6A atau dua duanya tuan?

      Padam
    3. Untuk dua2 tok.....nnt krng cbuk payment 6A

      Padam
  3. Silap Tok Sy Nak Grab 3A Fast Payment

    BalasPadam
    Balasan
    1. silakan. update pd tu nanti, kalau tak org bawah ngap

      Padam
    2. Done Payment Tok RM247.50...
      Detail & Resit Dah Update Pd Ustazah

      RM0.00 M2U. Transfer to Maybank A/C ***1626 RM247.50/MY GEMSTONE, on 10 Jul 2017 15:38:58. Call 03-58914744 if you did NOT perform this transfer

      Padam
  4. A'kum tok..ayah nk tanya bolehkah ibu duit siam ni diletakkan sekali dgn ibu duit keluaran gb..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaa tok. saya pun nak tau jugak...

      Padam
    2. boleh tuan tuan.. x sama bunian dan manusia, IDS manusia yang buat, Ibu duit atas keizinan dan mandat bunian. 2 bangsa berbeza

      Letrik sama arus jangan simpan..tiada guna

      Tapi lain lain arus jika di simpan tidak mengapa

      Padam
    3. T.kasih atas pencerahan tok..di gabungkan kedua2nya agar lebih padu lagi asbabnya berserta doa dan berserah pada allah s.a.w.

      Padam
  5. TAHNIAH


    1a- MUTIARA MN
    2a
    3a- AURORA NITA
    4a- HERWAN J
    5a- WAN2
    6a- WAN2


    2A MASIH ADA

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah Rezeki...Tq Tok

      Padam
    2. Payment done
      Detail dh wassap ke no 0127845231

      Padam
  6. Balasan
    1. Belum restock, 1 mgu lagi sila alert

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami