Isnin, 10 Julai 2017

AZIMAT PINGGANG KEBAL & TENAGA






2 Dalam 1 ... Ya .. Kira kalau beli pun puas hati la , dua dua ada.. tak payah ada 2 benda nak gilir gilir pakai, isk isk.. malam lain, siang lain, jenuh juga kan. 

Ini item boleh test.. YAAAA seriusly.. boleh test... pakai.. rileks selamber.. masuk gelanggang.. tahan badan , suruh member pukul... badan jangan lembik pulak. mana ada org bergaduh badan lembik hahaha.. ok keraskan badan , kemudian bagi kawan tu penumbok sedas, tengok macam macam mana peginya insyallah.. 

Ia juga untuk kuat pinggan , Yang lemah lemah tu, alahh, jangan segan la nak beli, kalau segan juga, sila request terus di HP ok.. kalau segan di HP ustazah, hantar saja ke hp Mr Baz 0178259540..jangan risau, Mr Baz ada dengan tok sekarang..dorang buat kerja sama sama adik dan kakak. Ok.. 

Item ini ada 6 unit sahaja, stok akan restokck dalam masa 2 minggu lagi , paling awal mungkin 5 hari insyallah. 


Kod Produk : KEBAL TENAGA 1007
Bentuk : Tali Pinggang Kuat dan Kebal
STOK : 6 Sahaja 
MAHAR : RM 130


Maybank 551016691626 My Gemstone 

0127845231 / 0178259540

12 ulasan:

  1. Grab 1 Tok, payment done kontra dgn payment Gelang Kurus E2 yg lewat bayar pada 9hb Julai

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Azimat ni sesuai untuk pekerja berat x tok?

    BalasPadam
  4. Tok,yg byk2 tu botol kaca kecil ke?

    BalasPadam
  5. Azimat ni dbuat dgn besi ke tok?

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami