Ahad, 30 Julai 2017

MINYAK LEBAH EMAS (KUANTITI TERHAD: 5 SAHAJA)







Ini ialah item penarikan Tok muda dari Gunung Tebu beberapa hari lepas dan ia di nyatakan sebagai bernama minyak lebah emas. Awas bagi anda yang tidak pernah memiliki minyak jenis ini. 

Minyak ini di keluarkan oleh 2 manusia sahaja di dalam sejarah peradaban manusia

1. Kiyai Mohammad , Indonesia

2. Kiyai Soleh , Kerajaan Stong ( Bunian )


Minyak ini di gunakan di dalam pengasehan yakni daya penarikan bagi kaum lelaki dan perempuan atau org yang anda maksudkan, di pakai di leher kanan dan kiri dan sedikit di pergelangan siku. 


Kod Produk : XY-MLE 2907
Bentuk : Minyak Lebah emas Super power rangers
MAHAR : RM 150

KUANTITI : 5 UNIT


Rugi bagi mereka yang tidak memilikinya, belum cuba belum tau, sudah cuba baru melilau beb. 

Item ini siapa bayar dulu dia dapat.. kalau grab sampai lebih 12 jam dan org grab tu nasibla.. syarat kita di sini bukan bermaksud grab tu wajib payment 12 jam, tapi maksudnya selepas grab tu anda payment terus pun takpa.. 2 minit selepas grab ka, 5 minit ka, 1 jam ka... maksud tok di sini ialah jangan lebih 12 jam.. tok sebut lah sebab ada yang nak buat pembayaran awal, tapi dia tunggu dekat dekat 12 jam... last last tak sempat..org lain grab..huhu.. ada jugak org lagu tu. sabar je la. 


Maybank 551016691626 My Gemstone

0127845231

28 ulasan:

  1. NGAM NGAM.........Tahniah tuan tuan

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Minta maaf cik, sold out, kalau nak juga, tunggu selepas 12 jam , ada yang x bayar, cik boleh bayar terus

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    5. lorrrrr... beh tu nak buat gena ni?... org dah grab atas nu...cer usha brg lain dulu mana tau semua dah di bayar di atas nu.

      Padam
  3. ni guna masa interbiew boleh ke tok..saja nk tnya

    BalasPadam
    Balasan
    1. amat di alukan, tapi buat masa sekarang dah habis, tuan tunggu yang super , tapi tatau la bila akan adanya tu yang superb power Kamen rider na... ni pun dah cukup, tapi stok ada 5 saja depa bagi tu hari

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. nangis la selepas 12 jam semua org grab di atas dah bayar , skrg nanti dulu.. kalau ada pass seminit 12 jam xda payment, cik pd la

      Padam
    2. Sy ungrab tok.. cik misha lebih memerlukan :) insyaallah kedepan byk lg item2 tok yg power rangers akan muncul..

      Padam
  5. Tok ada tk mnyk yg len sama mcm mnyk ni...

    BalasPadam
  6. Salam. Tok ada sapa2 yg x pd ? Klu xde sy nk grab

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan.. semua dah bayar tuan

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami