Rabu, 19 Julai 2017

LARAK SALAH ORI 100%



SOLD OUT
Tn Azrul
































SOLD OUT
Tn Raj
























































SOLD OUT
TOKQI
















SOLD OUT
Tn Diver







Stok ni org mintak sejak 2 minggu lepas lagi, selepas tok kembali ke Ganu tok sendiri mencarinya dan alhamdulillah rezeki anda .

Larak salah...

Apa gunanya?


Gunanya Buat salah la... tak semestinya bawak benda salah saja, tadak lesen ka, roadtax pun lepas, ibarat anak agong woo. insyallah.. benda dah banyak terbukti, cakap banyak x berguna..kita teruskan dengan Promo MEGA Idulfitri kita hari ini ya


Kod Produk : LSALAH 187
Bentuk : Larak salah Ori 100%
MAHAR : RM 90

Di Kelantan dan Tapah besar kuku saja rm 500.. p cek lau x caya.. kalau jumpa banyak murah, ori.. bagitau, tok nak p borong sampai pupus..ini barang org pakai sampai kiamat, terutama bila perang... musuh tak nampak

Untuk item ini bagi ke ustazah 0127845231


22 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tok pymnt done..

      Padam
    2. Baik alhamdulillah.. terima kasih na tuan

      Padam
  2. ( Diver87 ) -Grab 7A tok

    BalasPadam
  3. Grab 7a
    #tokQi#

    BalasPadam
  4. Salam tok nak tanya..kalau kita tak boleh masuk negara lain kita pakai kayu larak ni boleh lepas tak lalu dekat immigration..

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.slama wbt tuan. maaf lambat jawab, im demam haha.. x pernah di cuba, apa salahnya tuan mencubanya?

      Padam
  5. Grab 6a
    #tokQi#

    BalasPadam
  6. Grab 5A
    ...(akustik55)

    BalasPadam
  7. Tok 7A tu saya grab dulu kan...?
    Payment menyusul pg nnt

    BalasPadam
  8. Payment done tok...mr bàź

    BalasPadam
  9. Halaman di atas dah di update, sila lihat mana yang belum berbayar

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum..4a masih available?

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami