Isnin, 31 Julai 2017

PUKUL TAHAN SAKIT






















Ada yang tanya apa beza warna kain, tok siam kata tadak beza apa apa, kegunaannya sama..usah risau bab kaler tu. 

Pakai di badan atau di dalam poket. Boleh di test kawan pukul insyallah tak sakit. 

Owh sebelum lupa. Tok siam sedang mengusahakan 1 jenis item kebal UMUM..haaaa. tunggu tau... tu hari dia dah bawak dah, sampai KL 1 buyer ni sebat semua 7 set... kasihan brg tu, nun mai jauh jauh nun, india mari... belum sampai JB dah kena sebat, kesian dengan tok la sebab tak sempat amik huhuhu. Tapi tok dah pesan...nanti dah sampai korang jangan buat tatau pulak... 


Kod Produk : PTS 3007
Bentuk : Pukul Tak Sakit
MAHAR : RM 70


Tu yang belajar taekwondo tali pinggang kuning tu.. boleh la kalau nak try


Semua pantangan brg siam adalah sama 

Jangan langkah

Hak lain ok semua. 


Maybank 551016691626 My Gemstone

0127845231



7 ulasan:

  1. Balasan
    1. Amount: RM70.00
      Status: Successful
      Reference number: 4627238906
      Transaction date: 31 Jul 2017
      Transaction time: 23:42:50

      payment done tok

      Padam
  2. ada beza ngan barang yg kuat badan sebelum ni x tok?

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami