Khamis, 27 Julai 2017

GELIGA PUTERI SARI















































































SOLD OUT
Diver87


AMARAN!!!

Ini ialah batu asli dan bukannya kaca, nama sainsnya ialah TOPAZ..white topaz dan sudah pun di sahihkan..jika anda mahukan sijilnya pertambahan RM 300 termasuk upah ajen di Kuala Lumpur. 

Item ini mempunyai kelebihan yang amat banyak dan ampuh dari segi : 

Penawar demam 

Bagus menurunkan kadar baran

Mengawal dan menstabilkan mood seseorang yang selalu berubah ubah moodnya

Menyerap energy - dan menukarkannya kepada energy +

Melembutkan keadaan yang tengah genting ( pergaduhan dll ) 


Sekiranya anda mahukan ia diisikan dengan Puteri Didik / asuhan untuk dampingan, sila maklumkan, kita tidak akan memasukkan ia tanpa permintaan isian dari anda, kerana ramai yang takutkan Puteri dari takutkan kepada Allah SWT. Takut kepada makhluk tu lebih dari takut Allah. Mudah... benda macam ni takut... tapi lawan suami tak takut, tak solat tak takut.. betul tak?...


Kod Produk : MGS
Bentuk : G.Puteri Sari 
MAHAR : RM 100

Promo Kasih Sayang : RM 50


====================

Untuk item dari 13 hb JUN sehingga ke hari ini... sila hantarkan detail anda ke 

0127845231 

Atau ke sistem evernote kami 

7 ulasan:

  1. GRAB 5A TOK..Nak tambah puteri camner?
    -(diver 87)

    BalasPadam
    Balasan
    1. nk isi puteri didik camner tok?

      Padam
    2. payment done
      minta maaf bbanyak to ..lewat
      diver87

      Padam
    3. baik tuan terima kasih na.. ok takpa

      Padam
  2. Balasan
    1. w.salam wbt silakan jika belum ada grab na

      Padam
  3. Grab 1a tok n sye nk tambah isian puteri didik

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami