Khamis, 6 Julai 2017

RAJA JORAN SIAM


SOLD OUT
FADHLUL FATHIL























SOLD OUT
JUMAT






















































SOLD OUT
AIDIL AHMAD


























SOLD OUT
EN AKMAR



















































SOLD OUT
EN HOPP












SOLD OUT
HANIF ANIP







































SOLD OUT
ARES LEE














SOLD OUT 
MR ZAM













SOLD OUT
ARES LEE












SOLD OUT
MOHD FAZRI






Maaf ambil masa anda malam malam, terlupa pulak item ini ada. jadi tok pun cepat cepat masukkan ke dalam blog.. 

Ini ialah Azimat untuk memancing, salah 1 item killer pada hari ini dan tok siam menegaskan item ini amat dasyat di dalam asbab mendapatkan ikan dengan izin Allah SWT. di masukkan ke dalam joran dan mengail. insyallah mendapat banyak ikan yang di hajatkan... tapi nak mengail tu pada lah sama, jangan mengail di kawasan takda ikan.. sapa nak makan umpan hang.. hantu ayaq???....hahhaa...


Item ini ada banyak sekarang dan insyallah maharnya boleh buat kira lagi untuk tuan tuan di sini insyallah. 

Cuba lah dulu, asik pakai tok aje kan ( bomo melayu ) apa kata pakai Bomo siam pulak ( Tok siam ) 

Lupa nak cakap, item ni Tok siam dapat dari 1 sami siam di Bangkok yang agak terkenal di sana.. kira org amat memuja muja sami ini kerana kesaktian beliau... ada dalam youtube tu ... barang dia ni tak salah pun kita "pergunakan " alat alatkan " untuk kegunaan kita...ingat 1 dah lah.. rezeki Allah yang bagi..kita sebagai umat islam pegang tu sudah.. insyallah selamat.. pakai lah barang mai dari pluto pun ..kalau hati kita jelas..insyallah . 


Insyallah.... Kalau menjadi .. bagi testimoni kat sini ok.. ke depan boleh markup sikit harga dia haha.. 


Kod Produk : RAJO 607
Bentuk : Azimat Raja Joran
Stok dapor : 500 Unit
MAHAR : RM 50



100 ulasan:

  1. Balasan

    1. Amount: RM50.00
      Status: Successful
      Reference number: 4545977248
      Transaction date: 07 Jul 2017
      Transaction time: 08:06:46

      Payment done tok

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  3. Oh encok akmar dh grab. Saya grab 17a & 19a tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya buat pd esok ye tok

      Padam
    2. Done payment tok, jap g whatsapp to ustazah tuk item 17a & 19a ye

      Padam
    3. Done payment td tok, dh whatsapp to ustazah details

      Padam
    4. Detail pembayaran jam 11.07 pagi td kat ustazah. Ustazah dh maklum tok

      Padam
  4. Tok sy grab 1a tok..tp tghari lpas blik kja...

    BalasPadam
  5. Grab 1 tok. Boleh hantar sekali dgn item penguat badan dan pinggang

    BalasPadam
  6. Salam, payment done for 1a at 10.27am sebentar tadi. Tq ya

    BalasPadam
  7. Tok paymnt done utk 1a

    BalasPadam
    Balasan
    1. 1A dah di grab rupanya tuan.. stok dapor ada tuan.. boleh?

      Padam
    2. Heheh...ok blh je tok stok dpur pon ok....

      Padam
  8. sila lihat halaman, banyak yang belum di pd dan di grab

    BalasPadam
  9. STOK DAPOR DI TAMBAH LAGI 100 BIJI

    Silakan

    BalasPadam
  10. SILA LIHAT DI HALAMAN , MASIH BANYAK BELUM DI GRAB ( BERKOD )

    BalasPadam
  11. salam tok payment dh masuk pd 7 julai ....
    slip sy dh hantar pd ustazah ...
    1 slip ade 2 item

    BalasPadam
  12. Grab lagi 2 tok stock dapur.

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum tok payment 8a, 11a Dan 2 stock dapur done. Alhamdulillah

    BalasPadam
  14. Alhamdullilah tok menjadi..ikan yang saya hajat kan berjaya di naikan dengan izin allah juga kan...dari rumah niat dapat sekor pon jadi lah..tapi alhamdulilah naik 3 ekor ikan rohu saiz 5kg..d lombong bukan kolam bayar mancing bayarmancing..apa pon terima kaseh tok muda dan tok siam..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah tuan. Macam mna tuan masukkan dalam joran?

      Padam
    2. Saya cuma ikat dengan getah je pada batang joran..tak tahu nak buat mcm mana..itu lah cuba macm tu..azimat ni dalam plastik lagi terus d ikat pada joran..menjadi..alhamdulilah

      Padam
  15. Tok azimat ni ada stock lagi tak..atau semua sudah d pulang kan pada tok siam yg tak habis..ingt nak ambik lagi

    BalasPadam
  16. Yang sudah ambik ni tak ada testimoni ke?? Bagi lah sikit..nak tahu hihi..saya alhamdulilah menjadi

    BalasPadam
  17. Saya mmg ada buat testimoni kat whatsapp no Ustazah. Siap kirim gambar lagi hehehe. Tak smpai setengah jam hasilnya beberapa ekor jenahak atau ikan merah (di brunei), beberapa ekor kurapu, blackbass & beberapa ekor g. Tu bukan dari kol mancing tp dari laut dlm. Saya tak masukkn dlm joran tp simpan dlm kotak kecil & taruh kat dlm toolbox je hehe

    BalasPadam
  18. Saya ucapkn terima kasih pd tok mat & tok siam atas asbab item raja joran ni. Hasilnya mmg tak terduga hehehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah sama sama tuan, actually kepada Tok Siam, tok cuma menyediakan Platform sahaja

      Padam
  19. Payment done
    RM0.00 M2U. Transfer to Maybank A/C ***1626 RM50.00/MY GEMSTONE, on 20 Jul 2017 16:32:10.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kembali tok...semoga dimurahkan rezeki kita semua...insyaallah...

      Padam
  20. Balasan
    1. In sya Allah restok lg dalm 2 3 hari tuan

      Padam
  21. ok kalau macam tu sy buat payment harini boleh kan?

    BalasPadam
  22. بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم

    السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَا تُه stok dapur ada tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan...

      Ada tuan 0127845231

      Padam
  23. Assalammualaikum Tok,

    Stok dapur ada lagi?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Stok dapor belum restock.. akan restock dalam masa kurang 4 hari

      Padam
    2. opss. maaf tuan... stok dah ada

      Padam
  24. Salam tok. Masih ada stok tak utk item ni?

    BalasPadam
  25. Stok di atas yg berkod 4a, 5a & 6a belum di grab kan tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wallahulam. cuba tuan tanyakan wife tok 0127845231 .. insyallah jika ada rezeki tuan na

      Padam
    2. Baik tok. Terima kasih na

      Padam
  26. assalamualaikum wbt,akad pembayaran telah di buat semalam tok.segala butiran telah di hantar pada PA tok .

    BalasPadam
  27. assalamualaikum tok
    raja joran ada lagi ke tok??

    BalasPadam
  28. Kalau ada saya grab 1 ye tok...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maaf tuan. dh tiada. Stok xpasti lg bila.

      Padam
  29. Salam tak ada stok baru lagi tak raja joran?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm wbt. Setakat ni belum ada stok lg tuan. Ke depan in syaAllah

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami