Ahad, 9 Julai 2017

PENDULUM ( KHODAM DIRI )
SOLD OUT
CONQUERORSOLD OUT
ISMAIL RXZ
RM 250


Anda mungkin pertama kali mendengar nama  PENDULUM.... Tidakkah anda inginkan sesuatu yang terbukti di depan mata anda sendiri dengan TEPATNYA? insyallah

Membuat keputusan

Bertanyakan sesuatu yang anda tidak tahu

Bertanyakan adakah pasangan anda curang atau tidak

Bertanyakan samada Seseorang sukakan anda

Bertanyakan adakah anda bakal memperolehi wanita idaman anda

Bertanyakan sesuatu yang hilang dan siapa pencurinya

Bertanyakan apa sahaja yang anda ingin tahu


Atau anda juga boleh mengujinya ..anda sudah mengetahui jawapannya namun anda sengaja ingin menguji... di bawah tok sediakan beberapa video yang berkaitan dengannya 

Dan jangan anda terkejut jika ramai orang sebenarnya menggunakan teknik ini termasuklah Raja Bomoh hehehehe.... Kini Rahsia terbuka...

Inilah Rahsia MerekaIndia
Britain


Indonesia

IndonesiaTidak dapat di buktikan dengan sains biasa bahawa pendulum ini menggunakan khodam diri... di manakah khodam diri?


Tidakkah anda sedar bahawa Setiap benda mempunyai aura?... dan manusia salah satunya mempunyai aura yang menyeliputi diri di sekelilingnya?... 

Ya Jika kita orang kuat amalan zikir dan dalaman, maka aura ini akan menebal dan mampu menjadi perisai dari sihir... dan bagi orang yang biasa. pemakaian batu geliga dan benda bertuah juga mampu menebalkan aura diri mereka tanpa sebarang amalan. 

Aura diri..... itulah sebutan dunia moden, sedangkan di zaman Tok muda dulunya ia di sebut sebagai Khodam Diri.. 

Mari kita merujuk kepada ayat Ini : 


Jin adalah sejenis makhluk berwujud udara sedangkan manusia memiliki lubang bulu roma, kerana itulah dia dapat masuk ke dalam tubuh manusia dari bahagian manapun juga. Makhluk jin diciptakan dari zat yang sejenis udara sebagaimana firman Allah ertinya :

Dan Allah menciptakan jin dari api yang menyala”. ( Ar-Rahman: 15 )

Dalam hal ini Ibn Abbas berkata: Iaitu dari hujung nyalanya api, sedangkan hujung nyalanya api adalah merupakan udara panas yang keluar dari api. Ketika jin masuk ke dalam tubuh manusia, makhluk ini terus menuju ke otak, melalui otak ini dia dapat mempengaruhi bahagian mana sahaja yang dia sukai dari tubuh manusia. Para doktor perubatan telah mengkaji dan membuktikan bahawa orang yang terkena penyakit kerasukan jin memiliki gelombang otak yang sangat halus dan sangat aneh yang ada di dalam otaknya. Ditambah lagi dengan keterangan dari orang yang ahli tentang cara pengubatan orang yang kerasukan jin, bahawa jin itu memberitahunya bahawa mereka berada di otak manusia. Allah Ta’ala menciptakan Jin sebelum menciptakan manusia. Firman Allah S.W.T maksudnya : (Surah Al-Hijr : 26-27)

“Dan sesungguhnya Kami telah menciptakan manusia dari tanah liat kering (yang berasal) dari lumpur hitam yang diberi bentuk. Dan kami telah ciptakan jin sebelum itu dari api yang sangat panas.” 


Di perjelaskan bahawa Jin itu tidak bersifat atau berbentuk sesuatu apa pun , namun ia mampu menjadi apa pun bentuk yang diingini dan diizinkan Allah SWT. 

Manusia di lahirkan dengan 2 Dampingan...Ya setiap dari kita... 

1 Malaikat dan 1 Jin


Aura yang ada di sekeliling badan kita itu mungkin kah Malaikat atau mungkinkah Jin...ini berdasarkan siapakah anda di sisi Allah SWT dan setinggi manakah amalan anda di dunia ini 

Kita umumkan sahaja ya agar anda tak pening.. 

Aura ini di panggil Khodam diri di zaman Tok Muda. dan di zaman ini ia di panggil aura kerana bagi memudahkan pembelajaran di dalam Bidang Sains Metafizik yang bermula di Sri Lanka Suatu ketika dahulu dan pernah di bawa masuk ke dalam OUM ( Open Universiti ) 

Jangan anda merasakan ia di gerakkan oleh JIN luar, tapi ia sebenarnya dari Khodam diri anda sendiri , ya kebanyakan org mempunyai Khodam diri berupa Jin.. Jika anda punya khodam diri berupa Malaikat anda tidak akan berada di alam internet pun..kerana alam internet ini adalah alam bebas tanpa sekatan dari mana mana pihak terutama penguatkuasaan Ugama islam Dunia dan Malaysia. 

Jika anda memerlukan pembantu dan memerlukan bantuan menjawab soalan soalan yang anda tidak ketahui, insyallah....


Antara arahannya ialah : 

Gerak kiri kanan jika Ya dan gerak berpusing jika Tidak

Atau Sebaliknya 

Anda juga boleh bertanya seperti ini :

Adakah pasangan saya ada lelaki lain?

Jika ada gerak berpusing..jika tiada gerak kiri dan kanan. 


Dan pelbagai lagi.....Untuk pengetahuan anda ini ialah Rahasia utama para guru yang mereka lakukan di dalam bilik ketika anda datang mengadu masalah anda... lalu bomo meminta izin untuk melakukan ritual di dalam biliknya... agak agak anda.. apakah yang di lakukannya...dan hasilnya pula...TEPAT.... anda pasti teruja dengan beranggapan bahawa bomoh ini melakukan sebuah ritual istimewa..

Tapi siapa ingin cerita kepada anda...dan jika anda sendiri pun.. adakah anda mahu menceritakan kepada orang lain?Tok ringkaskan sahaja... untuk bagi yang kurang faham cara penggunaannya.. anda boleh cari di internet, berlambak maklumat mengenainya. 

Pendulum mestilah asli tembaga kerana tembaga adalah medium terbaik menarik gelombang dan menghantar gelombang.. pengalir alektrik terbaik... 


Ada ini sahaja , jika anda tidak pandai gunakan tak apa.. beli dulu kerana barangnya memang sudah tidak ada lagi sekarang. 

Mahar di bawah adalah kerana ia tembaga asli..bukan campuran metal lainnya seperti pendulum jualan di tempat lain


Kod produk : XY-DWSG 907
Bentuk : Pendulum
MAHAR : RM 290

16 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami