Isnin, 31 Julai 2017

DELIMA DIDIK AIR 5%-8%



































SOLD OUT
Ahmad Albab















































SOLD OUT
Ahmad Albab
















SOLD OUT
Ahmad Albab




































































































































Ini ialah Merah delima , batu asli dan kadar sinarnya sudah 5%-8%



Mempunyai sedikit cahaya sekitar 5%-8% ( Grade low sikit dari halaman lepas sebab tok tau ramai yang berbajet )  dan perlulah di jaga dan didik untuk mendapatkan kelebihan merah air bergelas gelas, wallahualam.. kalau rezeki luas dapatlah sampai 40 gelas, tapi kalau 1 gelas pun yang tok dapat tahu.. buyer sanggup beli RM 3juta... 1 gelas tuan tuan, kalau 40 gelas...?..ah tak usah tamak.

Kelebihan lain sebagai delima lainnya.

Dengar baik baik pantun 2 kerat tok ini ya:

" Nak kaya..
Tapi x nak Usaha "

Terima kasih


Kod Produk : D5 A1
Bentuk : Merah delima
MAHAR : RM 70



==========================================


Untuk item dari 13 hb JUN sehingga ke hari ini... sila hantarkan detail anda ke 

0127845231 


23 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Assalam tok.. Sya grab 3a,7a dan 9a tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan.. 9A dah ada org grab di atas na, sila pilih yg len na

      Padam
    2. 9a tu dah ada yg grab.. Jd 3a, 6a dan 7a la tok..

      Padam
    3. Ok tok.. Payment done 3a, 6a dan 7a.. Detail wasap ustazah tok..

      Padam
    4. baik tuan jazakallah.. ustazah tengah proceed semua

      Padam
  3. Payment done tok untuk halaman semlm

    BalasPadam
  4. Salam tok saya grab 10A dgn 13A. Mlm saya buat payment..

    BalasPadam
  5. Masa ni pula keluar tengah kering poket..

    BalasPadam
  6. Salam, payment done for 15a at 8.33am sebentar tadi. Tq ya.

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. ada tuan.. yang lepas tu org tak amik pun ada, tuan nak delima 100% pun ada, RM 7777 saja..nak yang RM 1k pun ada, 20% nyata

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami