Ahad, 30 Julai 2017

RESTOCK & BORONG TERUS

Alhamdulillah antara item yang Restock dan sedia di borong sebelum ia di kodkan , Tawaran Borong di Buka Selama 5 Jam Sahaja

Halaman ini tok buka sampai jam 12 Tengah malam ni... di sini beli harga borong tapi takleh pilih.. usah risau, tok dah pilih semua hak lawa lawa . Kalau nak pilih tunggu ia naik di halaman memasing , harga bukan harga ni lah. 



1. 9 Loket Jarum emas GA : RM 95/biji 










2. 73 Biji delima Didik 15% : RM 60/biji

Order 1
- 40 Biji Sold Out











3. 1 Unit Cicak Kepala 1 Ekor 2 : RM 200











4. 10 biji loket leklai hidup : RM 50/biji











5. 2 Biji Set Pukul tak sakit : RM 60/ Biji











6. 10 Azimat Pengasehan : RM 40/Biji













7. 2 Set Pisau Tempur Jin dan setan : RM 90/Bilah










8. 3 Biji Azimat Memancing ( Besar ) : RM 70/Biji












9. 2 Set Pancing Ghairah : RM 180/Set ( SOLD OUT )












10. 17 Biji Feroz Kursani : RM 50/Biji



Order 1
- 10 Biji Sold Out ( 4 Hijau, 3 Biru, 3 purple )









11. Azimat Tuah : RM 50/Biji













12. 1 Biji Ibu Leklai : RM 100/Biji ( SOLD OUT )

39 ulasan:

  1. Azimat pengesahan lock satu

    BalasPadam
  2. A'kum tok..azimat pengasihan ni kekuatannya sama tak yang sebelum ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt , dia tak sama. ni la brg siam kohor tok siam dok bagi hak power pelan pelan

      Padam
    2. Maksud ayah azimat nafsu toksiam sebelum ni tok

      Padam
  3. Grab 1 Unit Cicak Kepala 1 Ekor 2 Tok

    BalasPadam
  4. Grab delima didik 15% satu tok.sok saya wat payment

    BalasPadam
  5. Grab 1 Set Pisau Tempur Jin dan setan

    BalasPadam
  6. Assalam tok..apa beza warna dkt set tahan pukul tu???

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama saja, mungkin kain 1 warna dah habis, pakai warna lain

      Padam
  7. Tok feruz kursani purple paling kecil tu ada lagi ke.. kalau ada saya grab

    BalasPadam
  8. Grab leklai 1
    (Qi ganu)

    BalasPadam
  9. Grab azimat bertuah satu

    BalasPadam
  10. Tok grab satu unit loket jarum emas

    BalasPadam
  11. Grab azimat pengasihan 1, payment done

    BalasPadam
  12. Grab azimat bertuah satu

    BalasPadam
    Balasan
    1. silakan..sila letak nama tuan di bawah mcm tok buat

      *Tok Muda

      Padam
  13. Salam tok. Saya grab 1 azimat tuah ya.

    BalasPadam
  14. SEMUA GRAB DI ATAS SUDAH TOK ASINGKAN, TAHNIAH Kerana memperolehinya pada nilai Borong. Di halaman jualannya tak perlu grab lagi kecuali jika nak tambah belian ya

    BalasPadam
  15. Komen DISABLE...sila terus payment kepada ustazah 0127845231

    Tawaran harga borong tamat

    BalasPadam