Sabtu, 8 Julai 2017

GELANG KURUS EDISI 2











BLUE SAPPHIRE YANG MAHAL DI FB TUH

SOLD OUT
GUNAWAN A


























BATU DELIMA BURMA ASLI

SOLD OUT
SILVER RAYLEIGH




















BATU DELIMA BURMA ASLI

SOLD OUT
MR SENBE HAFIZ


Alhamdulillah tok yakin ramai yang menantikan Gelang Asma'Allah Kuruskan badan yang tok hasilkan .. 

Perak asli tuan tuan , dan batunya juga asli, sila refer pada setiap kod gambar ada nama batunya . 

Menguruskan badan dengan izin Allah. 

Sambutan menggila semenjak  3 tahun lepas lagi dan sentiasa di minta dari masa ke semasa.. antara rajin dengan tak aje tok ni aih


Kod Produk : G.KURUS E2
Bentuk : Gelang Kuruskan Badan
Jenis Batu : Jade Asli
Jenis Batu Hiasan : Asli
MAHAR : RM 150


Maybank : 551016691626 My Gemstone 

0127845231 / 0178259540

31 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tahniah... mana tuan Din Carleone ni

      Padam
    2. Salam tok muda... payment done... details dlm WhatsApp...

      Padam
    3. Ade ni tok.hehe. tngh bincang2..org rumah rambang mata dh ni tok kluarkn yg power2..haha.

      Padam
    4. hahahaha.banyak ni saja ada tuan, dan page sebelah . harga sama tok bagi

      Padam
    5. Maaf ye tok. Slps pbincangan org rumah nk blue saphhire...tp dh kne grab..huhu. bukan rezeki. InsyaAllah d kemudian hari tok...

      Padam
    6. ya tuan xpa tuan.. insyallah di lain hari na

      Padam
  2. Balasan
    1. PD dah wat atm transfer antara bank tapi resit xkuar, sbb maybak atm out of servis sy guna atm aliance bank. Nanti sy double check dh dpt resit sy sent kt PA Tok. Maaf atas kesulitan

      Padam
    2. sila dapatkan resit atau pengesahan bank atau berikan

      Masa/tarik dan Reference number nya ya

      Padam
  3. Balasan
    1. 1A dah di grab tuan Gunawan

      Padam
    2. Maksud tok ia sudah di grab Tuan Khairul Rizal.. tuan tgu 12 jam , jika tiada ulasan PD maka tuan boleh terus pd..item ni tiada stok dapor buat masa skrg

      Padam
    3. 1A nampaknya dalam konflik sementara 2A dan 3a sudah di PD kan haaaa

      Padam
    4. Dah 12 jam...lewat..saya update
      Oayment done utk 1A

      Padam
    5. Baik tuan . PA sudah di maklumkan

      Padam
  4. Balasan
    1. Tahniah tuan dapat

      Maybank 551016691626 My Gemstone

      0127845231

      Padam
  5. Balasan
    1. berapa kali daaa... huhu, komen memang kami tapis dulu tuan, cukup tuan tulis sekali sahaja, dan tunggu paling lama 6 jam..itu kalau tok sedang drive lar

      Padam
    2. Maaf tok, risau gelang dh habis sementara tunggu mendapat kelulusan... =)

      Padam
    3. silakan ,dan jangan lupa ulasan PD ya di bawah ulasan ini

      Padam
  6. Balasan
    1. Payment done, resit pun dh wassap pd no 0127845231

      Padam
    2. Pd di terima di 0178259540 terima kasih tuan..senin kita hantar ya, ahad pos off

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami