Selasa, 11 Julai 2017

GELANG KURUS E1




















SOLD OUT
Puteri 86































SOLD OUT
Offline
































SOLD OUT
Haidar















SOLD OUT
Wan 2

















SOLD OUT
ShyningSixkh















SOLD OUT
Ubi Kayu
















SOLD OUT
Rika Fgny

















SOLD OUT
Rika Fgny



Gelang kurus badan, mari dah item lajen ni alhamdulillah ... Dulu.. memang gila gila stoknya keluar... sekarang..bukan masalah tak laku.. malah ramai org dok suruh buat.. tanya bila ada.. sampai kan depa pun tak refer balik dah dengan tok sebab tok dah lama x buat..janji punya janji last last jadi janji melayu..hahah tok la tu. maaf lah.. bukan pasal apa.. nak mencari gelang jade asli bukan senang.. aduh... Dato Seri Jessy Lai pun jual 1 biji RM 1000 Lebih.. tapi kita bukan Dato Seri la kan.. tu platform dia nak jual berapa dia punya suka la. 

Baik tok teruskan dengan deskripsi lepas... lama .tahun 2013

Nampaknya maharnya masih sama 

========================

 Insyallah Permintaannya terlalu tinggi di offline dan online, alhamdulillah rezeki Ramadhan


Insyallah ia mampu menguruskan badan pemiliknya dengan cara kurang selera makan dan tidak memudaratkan.....


Kod Produk : G.KURUS 1007
Bentuk : Gelang
Stok Dapor : 8 Unit
MAHAR : RM 46






Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3

0127845231 / 0178259540 ( Available now ) 

30 ulasan:

  1. Balasan
    1. Done payment
      Details sent to whatsapp 0178259540

      Padam
    2. Payment done
      Details sent to whatsapp 0178259540

      Padam
  2. Balasan
    1. Salam tok sori lmbat update payment.payment detail da update ke whatsapp baz.tq

      Padam
  3. Lupa nak pesan.. gekang ni lebih high grade dari yang tu hari... warnanya, coraknya dan kualitinya.. tapi tok bagi harga sama lah

    BalasPadam
  4. Salam Tok, saya grab 11A dan 12A ...payment sok pagi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Payment done.. info dah hantar ke evernote. Maaf tok lambat bayar, kata pagi, tghari baru sempat.

      Padam
  5. Balasan
    1. Tok payment done detaiils sy dh wasap tuan Baz.tqvm Tok

      Padam
    2. BAik tuan terima kasih... update ustazah 0127845231

      Padam
  6. Grab 7A semalam.
    PD on 11/07/17; Ref No: 4557591810
    Dah watsap ustazah semalam.

    (HaidaR)

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum tok nak tanya sikit,tak padan la gelang ni,perlu pakai ke macam mana ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan. jika tak padan potong sikit dan buat cincin

      Atau di bawa di dalam poket tuan. tapi mcm tak selesa. Kalau tok, tok akan potoong danbuat gelang perak.. maksud tok perak jadi gelang, dan ambil jade ini yang dah di potong letak atas perak sebagai permata

      Padam
  8. Balasan
    1. assalamualaikum sy lock 3a dah wassap ustazah tadi...

      Padam
  9. assalamualaikum sy lock 3a

    BalasPadam
  10. assalamualaikum sy lock 3a

    BalasPadam
  11. Payment done...resit dah wassap kt ustazah...

    BalasPadam
  12. Payment done...resit dah wassap kt ustazah...

    BalasPadam
  13. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  14. Balasan
    1. payment done..detail to wassap tuan baz...

      Padam
  15. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami