Khamis, 13 Julai 2017

AZIMAT SUMPAH SUPER




























































































































KELAS SUPER

Ada banyak ni saja, kesannya berganda ganda dari yang lepas tu ...

STOK DAPOR : TIADA 



Penumbal kepada orang yang depan kita cakap bagus, belakang kita kutuk kutuk... 

Rasanya item macam ni belum ada di dalam kelas kelas Witch craft org melayu.. tok pun x pernah jumpa.. barang siam ni macam macam tuan tuan, sebab tu org drg berdisiplin dan saling hormat menghormati.. tak hormat..hang siap..haha. 

Item ini boleh di pakai sebagai kalung, di buat sebagai keychain di kunci, boleh di pakaikan di bag anda.

Jika ada org yang anda anggap kawan tapi sebenarnya musuh.. siap lah.. insyallah tungging buyung jawabnya..maksudnya perbuatannya itu akan makan dirinya sendiri .

Amat sesuai kepada anda yang bekerja di mana mana sekalipun dan mempunyai member macam ini.. lidah cabang dua , Talam 2 muka.. ini penangannya.. niat kita ialah nak ajar mereka ajar menjadi sahabat yang setia dan menjaga tingkah mereka. mudah mudahan mereka menjadi orang yang baik dan mulia dengan Izin Allah SWT. 

Item ini amat rare dan di dalam kelas Rare. Sukar menjumpai di mana mana blog siam yang meniagakan barang ini, di dalam ebay pun takda toksah dok p cari, memang xda. Kalau ada dalam USD 480 kot.. 

Ini ialah senjata anda bagus di pakaikan kepada diri anda sendiri. 


Item ini Tok nak maharkan kepada anda sahaja di GB , anda lihat di atas berapa bilangannya?... itulah yang ada, stok dapor tiada. minta maaf ya


Kod Produk : XY-ASSP 1207
Bentuk : Azimat Sumpah Tahap Super
MAHAR : RM 250


39 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment telah dibuat jap whatsapp ke ustazah TQ

      Padam
  2. Balasan
    1. Tok pymt done untuk 6A.

      Padam
  3. Balasan
    1. Ungrab 7A tok maaf tok ada hal nk setelkan duluan๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™

      Padam
  4. sama ropa ja benda ni... nampak bayang2 kot

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. taip sekali saje dh ckup ya tuan..kami publishkan :)

      Padam
  6. Tok.. Klau item kita lock berapa lama ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lock skrg tadak kuasa, kalau puan lock.. kemudian ada org lain grab maka buleh ke org yang grab tu

      Padam
  7. Salam tok. Item 2A / 3A / 8A masih ada tak tok?

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami