Isnin, 24 Julai 2017

DELIMA CINDAI













































































Assalamualaikum wbt semua dan salam sejahtera.. actually ini lah hari tok free selepas menghabiskan kem mistik lanjutan untuk para guru muda yang di jalankan semenjak jumaat lepas. 

Alhamdulillah

Di atas ialah Batu delima cindai. Mempunyai kelebihan alami.. merah delima?.. ahaks.. bukan.. ni bukan merah delima atau delima didik air. ini delima cindai dan jika masuk ke dalam gelas special pun ia bukanlah merah air, ia PINK air bhahahahaha.. org tak minta pink bang..org mintak merah. 

So. kelebihannya masih alami , tok pun x dan nak mengisinya dengan apa apa dan kelebihannya ialah :

Pengasehan umum

Penakhluk hati

Bagus untuk darah dan saraf

Ada yang menyatakan ia ada kelebihan kebal darurat, wallahualam, utk item ni tok berani demo hehehhee



Kod Produk : D5CINDAI 247
Bentuk : Delima Cindai asli
MAHAR : RM 60


6 ulasan:

  1. Salam tok. Kelebihan utk darah Dan saraf Tu, nak kena rendam dan air diminum ke? Nak rendam brapa lama ye?

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami