Selasa, 18 Julai 2017

DELIMA MERAH AIR 100%






Alhamdulillah.. sebelum jam 8.30am tadi, sedang tok menahan mata mencari rezeki ssesuap nasi dan rezeki anak.. tok kodkan item delima Kapas yang masuk restock lepas... sampai ke delima ini.. terasa aneh di telapak tangan... dalam hati terus berkata " ini bukan delima biasa biasa ".. untuk pengetahuan.. tok ni kalau dah duduk, memang malas nak bangun, semua suruh staff aje, amik tu amik ni... tapi pepagi buta ni mana la ada staff dalam rumah.. jadi tok bangun dengan semangat mengambil 1 gelas lutsinar... xda baca apa apa aih.. kita ni tangan dah dok biasa pegang batu, dah mual pegang batu, ceplus.. tu pun dalam air masak aje..bukan ai mineral.. Alhamdulillah.. Rupanya jenis panchar Delima yang banyak di Cari Dato Dato, Bomo bomo Tarik dan Runner tarik duit... paling suka delima jenis ni ialah org bangsa India..dulu selalu drg call tok nak delima macam ni, masa tu takda nak buat macam mana kan.. 

Ni Rezeki.. tok belum anggap rezeki tok.. sebab ia dah di kodkan wife tok subuh tadi.. jadi tok masukkan dalam Blog juga dan beri masa 3 hari ( boleh nego bab tempoh ni ) untuk memaharkannya pada nilai bukan 10 Juta...bukan 5 juta...bukan 3 juta....bukan 1 juta.....bukan 100 ribu... bukan 10 ribu, tapi cuma ....

RM 7777.77


Kalau rasa was was boleh datang ke rumah tok di Ganu dan untuk test atau pegang atau tengok deposit kena turun 3000.. tak merah air, wang kasi balik... kalau merah wang tok ambil dan tunggu wang baki turun.. tamat 14 hari urusan perjanjian.. selebihnya tak turun, deposit hangus... ini ialah LAW main mistik... jangan sembang Juta Juta Kalau RM 3000 pun takda .... law ni tok belajar dari pengalaman sebagai broker selama 9 tahun sepenuh masa. 

Kalau Rasa yakin maka silakan berurusan macam biasa..usah risau..kami pernah menghantar Geliga bernilai RM 21,000 melalui pos laju sahaja. Nak COD pun boleh .. di Ganu, Kuantan atau KL sahaja. 

*Minta kurang boleh.. ibarat minta kurang hikmatnya


Kod Produk : D5KPAS 187 8A1
Bentuk : Delima Merah Air 100%
MAHAR : RM 7777.77

11 ulasan:

  1. Balasan
    1. Salam tuan. Tok x nampak mana mana piyem pun tuan.. tok cuma nak kompomkan sebab buyer offline sdg btanya pula ke tok

      Padam
  2. Assalam.syukur yg xtrhingga pd Allah & tksh pd tok krn psaiba yg prnah sy mahar dr tok tahun 2015 dulu pn telah mampu memerahkn air.baru sebentar td sy test.tiba2 trgerak hati beberapa hari ni.xsngka.alhamdulillah syukur sgt2.tksh tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah rezeki tuan..mungkin p.saiba menyayangi tuan

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami