Ahad, 9 Julai 2017

AZIMAT SUMPAH



SOLD OUT
Tuan Raj














SOLD OUT
TN ROMIE AUGUSTINE


Ini ialah sebutir besi hikmat yang di mandremkan oleh Tok siam sebagai medium :

Penumbal kepada orang yang depan kita cakap bagus, belakang kita kutuk kutuk... 

Rasanya item macam ni belum ada di dalam kelas kelas Witch craft org melayu.. tok pun x pernah jumpa.. barang siam ni macam macam tuan tuan, sebab tu org drg berdisiplin dan saling hormat menghormati.. tak hormat..hang siap..haha. 

Item ini boleh di pakai sebagai kalung, di buat sebagai keychain di kunci, boleh di pakaikan di bag anda.

Jika ada org yang anda anggap kawan tapi sebenarnya musuh.. siap lah.. insyallah tungging buyung jawabnya..maksudnya perbuatannya itu akan makan dirinya sendiri .

Amat sesuai kepada anda yang bekerja di mana mana sekalipun dan mempunyai member macam ini.. lidah cabang dua , Talam 2 muka.. ini penangannya.. niat kita ialah nak ajar mereka ajar menjadi sahabat yang setia dan menjaga tingkah mereka. mudah mudahan mereka menjadi orang yang baik dan mulia dengan Izin Allah SWT. 

Item ini amat rare dan di dalam kelas Rare. Sukar menjumpai di mana mana blog siam yang meniagakan barang ini, di dalam ebay pun takda toksah dok p cari, memang xda. Kalau ada dalam USD 480 kot.. 

Ini ialah senjata anda bagus di pakaikan kepada diri anda sendiri. 


Item ini Tok nak maharkan kepada anda sahaja di GB , anda lihat di atas berapa bilangannya?... itulah yang ada, stok dapor tiada. minta maaf ya


Kod Produk : XY-ASUMPAH 907
Bentuk : Azimat Sumpah Tahap dewa
MAHAR : RM 210

16 ulasan:

  1. Balasan
    1. TOK PYMT DONE TOK.TERIMA KASIH TOK.

      Padam
  2. Balasan
    1. Sudah 12 jam tok..saya Grab 2A
      Payment done hal sapa ke ustazah

      Padam
    2. tuan gunawan .. tuan Raj dah bayar 1A

      Padam
    3. tok akan hantarkan stok dapor yang memang ada lagi 1 biji ya tuan

      Padam
  3. barang rare... rugi sapa tak mau kecuali kalau suka berkawan dengan org berlidah cabang

    BalasPadam
  4. barang ni boleh di pakaikan di pounch bag, boleh di simpan dalam pounch bag, boleh di gantung di seluat macam trendy, boleh diikat di pinggang, boleh di gantungkan di bag galas/gunung/kerja.

    asalkan ia dekat dengan badan kita dalam sejengkal.. insyallah khasiatnya berguna

    BalasPadam
  5. Ada lagi ka stock dapur Tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. eh ada, tok lupa, wife baru bagitau tadi ada 1 biji tok lupa masukkan. tapi tok akan cuba dapatkan lagi tuan

      Padam
  6. Payment done Tok. Details dah watsaap ke ustazah. Maaf tok payment terlewat sikit.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami