Selasa, 11 Julai 2017

KALUNG KINETIK





























































































































VIDEO DEMO


DEMO BY MR BAZ


DEMO BY TOK MUDA




Ini dalam bentuk kalung pula, sesuai bagi wanita...atau lelaki yang tak mahu pakai gelang 


Ini is barang baik... Kalungnya pun bagus...Feroz iran.. energy yang diisikan pun bagus.


Anda bosan dan tension anda pegi beli Spinner ..betul?... org tua pun main spinner.. Kami org mistik ada juga spinner kami... Tengok la video di atas ... macam mana rupa spinner kami.. 

Ada orang menyatakan tenaga kinetik ini is NOTHING... sebenarnya mereka ini ialah ajen Freemason a.k.a ajen dajei... Manusia di lahirkan sudah punya energy..dan ini ialah cara membuktikannya dengan kaedah paling mudah... mereka menyatakan nothing tanpa mereka berfikir..ini bukan pakai tali halus..ini bukan rekayasa,,,ini bukan trik... ini ialah dari energy tubuh manusia yang tidak kelihatan di mata manusia... dengan kata lain ...ia GHOIB...ilmu GHOIB...

Sedangkan Allah memberi kita akal untuk berfikir , tapi dengan mudahnya mereka berkata NOTHING... org buat silap mata tepi jalan dok p tepuk tangan, walhal pakai trick..org buat demo tenaga kinetik dia kata nothing..nampak tak JAHAT depa ni kat mana?.... Nak jadikan manusia ni lemah dan mudah tunduk kepada mereka. 

Tenaga kinetik ini nak uji mudah saja... Anda ambil 1 straw... anda KENA gesekkan di TAPAK TANGAN...INGAT .... TAPAK TANGAN....... ada yang pakai tisu..buat apa?... tu tenaga benda lain..bukan tubuh badan kita... 

Gosokkkan di tapak tangan sendiri sampai panas, kemudian letakkan ia tengah tengah di botol.. dan uji.. dekatkan jari... 

Jika tiada apa apa, atau lemah anda antara yang WAJIB ambil loket ini... Jika kuat..maka tak perlulah... 

Loket Ajaib ini di bekalkan dengan energy dalaman tok dan bila anda pakai. ia akan menyerap ke dalam tubuh badan anda dan akan bersebati serta mengaktifkan tenaga anda sendiri. Tenaga di loket tidak berubah.. lupa tok nak bagitau Tuan Gunawan semalam bahawa tenaganya tak berubah, ia menyerap namun ia bercambah semacam bakteria Amoeba ... 

Tenaga ini mampu anda janakan sebagai :

Perubatan kepada sakit tubuh badan org lain dan diri sendiri..cuma pegang sahaja dengan lama, kesakitan akan di serap

Perubatan penyakit barah, leukemia, Migrain, Gangguan ... 

Pengisian kepada barang

Benteng sihir

Jurus jarak jauh

Pukulan jarak jauh

mentransferkan energy ke item jualan agar ia menjadi pelaris

Perisai Sihir 

Menyembuhkan pesakit dan binatang yang sakit

Dan macam macam lagi....1001 guna 

Energy ini unlimited dan sesiapa pun boleh memakainya jika ingin mencuba. 

Tapi awas, sekiranya tenaga anda menjadi terlalu kuat 1 ketika nanti, anda tak boleh pakai hp, jam tangan dll. Rosak. 



Ini ialah antara rahsia kenapa org bukan islam mampu melakukan rawatan, mampu menggerakkan item tanpa sentuhan, mampu levitate ( terbang ) dll.... mereka tidak membaca ayat ayat Al-Quran..namun Allah itu adil.. semua manusia tidak kira ugama dan bangsa, sudah Allah Bekalkan tenaga ini dan tenaga ini di panggil tenaga kinetik iaitu tenaga yang tersia dari tenaga Haq ( Roh ) . Dan malangnya manusia cakap NOTHING???...tau pasai apa?..pasai dorang tak pandai nak olahkan .. so what da point untuk dorang kaji??... tapi bagi ahli mistik, tenaga ini mempunyai 1001 guna.. 

Ah malas nak baca baca bagai... pakai saja telapak tangan dan fokus serta niat... insyallah sembuh. 


INGAT...tok ulang semula...... Gosokkan Straw di TELAPAK TANGAN..bukan tisu atau kertas... baru anda tahu energy badan anda sejauh mana. Sekiranya tiada..maka silakan. 

Setelah tubuh badan anda mempunyai energy ini baharulah sempurna terutama pengajian perubatan alternatif anda atau anda kini adalah seorang ahli supernatural. 

Dan kenapa tok kata kena gosok di telapak tangan?... kerana bukan semua org mampu mengeluarkan energy mereka dari tapak tangan..bukan semua. 

Jika nak ambil by COD, tok berada di Kuala Lumpur sekarang..silakan tanya ustazah..dan jika nak ujinya, sila bawak botol air sendiri, dan straw sendiri.


Kod Produk : GELANG KUASA XY 1007
Peratus energy : 15%
Bentuk :Gelang Kuasa
MAHAR : RM 400


13 ulasan:

  1. Salam tok.. maaf, cuma bertanya. Kalung ni kuasa boost maksimum 15% shj ke?? Atau makin meningkat setiap kali guna.. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bermula dgn 15% ia akan meningkat slow slow. Kalau 100% dah full

      Padam
  2. Budget pulak tak mengizinkan....

    BalasPadam
  3. tok, tiap kalung ni ade beza khasiat ke?

    BalasPadam
  4. tok, sye dah test tpi xde energy tu, so bile pakai kalung ni macam mana cara nk tingkatkan energy?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ah tok lupa nak pesan, sapa sapa yang membelinya kena wassap tok untuk mendapatkan tatacaranya.. kita tak bagi teruih bukan apa tuan.. takut "senjata makan tuan" hahaha..maksudnya nanti ada yang beli dan drg gunakan ia utk kepentingan mereka untuk membantai kita kembali

      w/app tok 01133012715 ( jangan htr order ke no ni, kalau hantar gak dan item tak sampai .ni bukan salah GB )

      Padam
    2. Kalung dah sampai tok.. tolong bace wasap sye nnti k..

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami