Selasa, 18 Julai 2017

DELIMA KAPAS


























































































































































Alhamdulillah... anda perasan ada 1 kod yang tok x masukkan ke dalam halaman Blog GBunian?..Ya itu ialah merah delima merah 100% ...bukan 15% lagi. 

Ia di dalam kelompok delima kapas ni tu hari, tapi tidak di GRAB Oleh mana mana Pemborong tok tempohari.... kalau tak memang rezekinya lah. Tak apa.. ada lah sebabnya tu


Di atas ini ialah delima kapas Grade A.. tu hari tok ingat nak buat cincin dan jual RM 200 sebiji siap cincin, tapi tu lah.. masalahnya pada saiz pulak kan. kang tok buat saiz 20 ada yang nak saiz 18.. buat saiz 18 nak saiz 21,. aih peninn.. jadi sebab tu lah tok x buatkan cincin terus.

Delima di atas ni semua lawa lawa.. dalam gambar saja la nampak kureng sikit..masalah penataan cahaya. 


Kelebihan delima ini alhamdulillah di perkuatkan dengan :

Kekuatan Pengasehan

Pelarisan niaga

Penumbal sihir

Khodam Puteri

Penakhluk



Kod Produk : D5KPAS 187
Bentuk : Delima Kapas
MAHAR : RM 60


Item kami semua siap kos pos.. 



MAYBANK 551016691626 MY GEMSTONE

0127845231

13 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum tok. Grab 4a

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum tok..... payment to my gemstone acc done. Terima kasih.

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum tok... err... payment done...

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami