Khamis, 13 Julai 2017

PENUMBAL DEWA




SOLD OUT
M.SYAFIQ
















SOLD OUT
M.SYAFIQ

















SOLD OUT
JUMAT



Item penumbal... yang ini totally untuk penumbal

Gunanya ialah dengan pacakkan di kawasan yang anda ingin tumbal.. rumah, kedai, kawasan . Kalau nak pakai pada diri sendiri, bagi perempuan gunakan sebagai cucuk sanggul, kalau lelaki boleh di bawa begitu saja. 

Kalau nak kata ada patung atas dia tu, jangan la ok..open minded sikit na.. keris keris melayu hulunya ada yang berupa naga, singa, Org tua pegang tasbeh dll... masalahnya ianya bukan untuk di sembah.. tok bukan jual tokong terus di blog GBunian ni,..tu terang..nak buat apa tokong..?.. nampak sangat kesyirikannya hahaha.. asbab beli..nak sembah ler tu.. nak apa lagi. so benda macam tu kami di sini pun tau , had had kami, setakat mana kami boleh maharkan. bukan budak budak. 

Penumbal ini kekuatannya amat kuat , auranya kuat tuan tuan.. kalau tak tahan tangkap kepala sat, lepas tu ok la bila dah sebati. 

Penumbal sihir Ini tahap dewa ( bahasa org sekarang ) kira kuat la tu.

Malah kalau ada masalah sihir di dalam rumah pesakit ( bukan rumah kita ) boleh di pinjamkan selama 3 hari, insyallah tgk macam mana peginya... suka tak org yang main sihir ni kena buatannya sendiri?... kena suka lah.. sebab org yang suka main sihir ni dah tentu terang terang ahli neraka.. kita berasbab dan berdoa kepada Allah dan di sini kita dapat asbabnya.. siapa yang menggerakkan anda jumpa blog kami?... tidak lain ialah Allah SWT. siapa lagi?...


Ok..silakan.. barang ni ada 3 sahaja.. stok jenis ni amat susah dapat.. selalunya belum sampai kelantan, ia dah habis di borong peniaga di Golok.. barang panas.. 


Kod Produk : XY-PBL 1207
Bentuk : Azimat penumbal
MAHAR : RM 100

Semua kos dah siap kos pos na

27 ulasan:

  1. Balasan
    1. Aslamualaikum tuan Shafiq 2a klau tknak bleh lepas kn kt sye .

      Padam
    2. Done payment
      Resit send dkt ustzh.

      Padam
  2. Klau ada stok dapur,sy grab 1 tok.klau ada la hihi.klau xde xpe :)

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. W.salam wbt tuan.. alhamdulillah terima kasih tuan

      Padam
  4. Balasan
    1. Alhamdulillah. Rezeki tuan2.. stok bru ada

      Padam
    2. Assalamualaikum sy berminat azimat penumbal nie tok mat sbb sy peramal perubatan

      Padam
    3. Sy berminat tok mat pm 1 tok mat untuk membantu perubatan sy tok mat

      Padam
    4. Nie no sy tok mat 0183967442 zam kl

      Padam
    5. Penumbal ni dh tiada tuan zam kl. Penumbal lain ada, yang baru tok dapat Golok tumbal pak tua

      Padam
  5. Assalamualaikum tok
    Saya grab stok dapur

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt , stok dapor tidak dapat di kenal pasti ada atau tidak, tapi tok rasa takda tuan

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami