Khamis, 13 Julai 2017

GELIGA BULU CENDRAWASEH


































































































Semasa perolehannya di berikan nama nya oleh pemberi sebagai Bulu Cenderawaseh. x kan tok nak berdebat dengan dia, apa pun syukur menerima dari xda langsung. 

Kekuatan alaminya sesuai sebagai : 

Pelarisan diri 

Lambat Jodoh jadi mudah jodoh dengan izin Allah 

Penggentar jiwa musuh 

Pembungkam musuh jika berdebat

Antara kelebihan lain selain alami ialah ia mempunyai energi tersendiri yang akan bertindak balas dengan tubuh badan manusia. Bagi yang merasakan mereka kurang waras, maka adalah di larang memilikinya khuatir menjadi terlebih kurang waras, insyallah..ni bukan melawok

Item ini kini di dalam kategori RARE oleh tok muda berikutan susah mendapatkannya melalui perolehan ..dah makin tak ada dah dorang bagi. Jadi kalau nak memiliki., baik dari sekarang,. ada 2 kaler.. sat g jam 9 malam 1 kaler lagi naik ya


Kod Produk : XY-GBESEH 1207
Bentuk : G.Bulu Cenderawasih
MAHAR : RM 50



11 ulasan:

  1. Balasan
    1. Salam tok muda...payment done...lupa plak nk habaq...details dlm WhatsApp na...

      Padam
  2. Balasan
    1. Assalamualaikum tok payment 3a done. Alhamdulillah

      Padam
  3. salam tok..yang kaler satu lagi tu warna ape Tok?kelebihan sama x Tok?igt nk grab salah satu😊

    BalasPadam
  4. salam Tok..saya PD 1A blh?kalau boleh saya nk ungrab 6A..dan terus nk buat PD...

    BalasPadam
  5. PD 6A Tok..detail nti wasap mr.baz

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami