Khamis, 6 Julai 2017

UPDATE 6.7.2017

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera

Maaf hari ini item lambat masuk , ini kerana tok pergi ngeteh dengan Tok Siam yang sedang perjalanan ke Johor. dan di dalam perjumpaan ini beliau menyerahkan beberapa item yang membuatkan dahi tok berpeluh... antaranya item Menyeru roh lelaki atau wanita yang diingini, Item azimat kahwin 2.. Keris Pemusnah Kebal.. dan .. ah banyak lagi termasuklah item kuat badan mampu test... pakai dan terus member pukul.. pukul la lagu mana pun, senyum saja. 

Selebihnya item tok juga akan di masukkan... 

Semua item akan masuk ikut jam memasing..9am, 12pm, 3pm, dan 9pm... sebentar sahaja lagi 

Pertambahan ILMU dari TOK SIAM

MInyak Pengasehan Siam dalam botol tu.. boleh di pakai di zakar bagi mengikat hati wanita .. x nampak jantan lain dah, nampak ke kita saja.. nafsu langsung tadak ke laki lain.. medium ni dah banyak di pakai dan tok juga di bekalkan minyak pengaseh level jahat gila..maksudnya level tinggi la..bukan minyak dagu tau..minyak dagu ni tok siam kata kalau ada bohong saja.. nak kena tangkap dek polis siam.. di sana ada minyak ni pun dah bukti kena tangkap dan penjara 20 tahun tau.. tergezut tok muda dengar..

So tunggu ya.. tok ni bukan apa..nak coding dulu.. 

10 ulasan:

  1. Waduh...pengsan kami camnie tok...items marvellous2 dok keluar satu persatu

    BalasPadam
  2. Salam tok, kalo ada luka kt kaki mcm pesakit diabetes...nk paka ubat ape tok? Ad org kate daum ketum..mne nk cari...luka xsembuh lg..dh 5 ari..

    BalasPadam
    Balasan
    1. cari madu kelulut asli.. ambil 1 sudu besar dan masukkan dalam air mineral, gaul dan minum.

      Ambil sikit madu kelulut tu dan sapu di luka, insyallah...ni bagus utk org kencing manis. dan petua ni org kencing manis yg bagi

      Padam
  3. Madu kelulut tok ada jual kan . Beli dengan tok je . Berbaloi 👍

    Mrl

    BalasPadam
  4. Slm tok maaf, sy ade whatsapp mbaZ n ustazah utk 2 item geliga naga chini n GSU tpi blm balas utk pengeposan

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, tadi ada di hantar tapi tok belum masuk ke tracking kod.

      Padam
  5. Salam Tok Mat...Tok...No mana saya blh rujuk utk pertanyaan stok2 dapur tok???...Mr Baz masih menggunakan no ni tok 0178259540???...

    BalasPadam
  6. Terima Kasih Tok Mat...ada gak whatsapp ke no ni tp kna tgu feedback agak lamak skit...mungkin agak busy...takpa tok...saya tgu feedback balik...��

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami