Khamis, 6 Julai 2017

DAH MASUK BARANG HARI INI






















































































Ada yang dah masuk ke blog sekarang dan ada yang masih dalam proses penerbitan... sila lihat semula halaman jam 9.00am , jam 12.pm, jam 3.pm . sudah ada itemnya. maaf lambat.. tak seperti biasa berlaku.. tapi dah Tok siam datang tok kena duduk dulu layan dia dan terima barang barang dari dia.. 

5 ulasan:

  1. Tok..yg kuatkan bdn xd yaa..duk tnggu item tu..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada. sat sat .. tengah sakit kepala lepas pegang barang keris siluman tu

      Padam
    2. Hehe take ur time tok 😘

      Padam
    3. sat na nak perabih yang dalam halaman update ni dulu, lepas tu tok buka coding baru utk item kuat badan tu, serius dasyat barang tu

      Padam
    4. mahar ja tak dasyat.. utk pelanggan insyallah

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami