Khamis, 6 Julai 2017

CICAK EKOR BERCABANG PENARIK KEKAYAAN SIAM



SOLD OUT
MAHAZIR

















SOLD OUT
BEN


Kuantiti di halaman 2 sahaja.. stok dapor cuma ada 3 sahaja.. 


Ekor bercabang 2.. antara item rare hari ini, alhamdulillah... dulu masa tok jadi runner...org nak sangat la benda ni.. buat kerja apa mudah kononnya.. buat apa senang.. mudah takda masalah.. duit mudah masyuk.. tapi rasa macam betul juga sebab ramai member tok yang simpan la ni kaya raya , ada yang 1 tu jadi taukey landskap di KL. Dulu kerja dengan orang saja.. la kaya dah.. ya rezeki dari Allah jua.. tapi ingat..tanpa usaha.. x kemana.. apatah di DUNIA MELAYU kita yang penuh hasad dengki ini... Tok juga dah jumpa ramai taukey taukey yang sekarang dah jadi taugey sebab depa kata dulu main benda ni karut, sekali depa tersadung sebab pesaing rupanya main benda benda macam ni.. tersadung la.. macam tok cakap rezeki Allah jua bagi..tapi takda usaha..tiada apa apa.. Bagi Allah Taala ..kita ni hidup untuk di uji.. kaya pun ujian, miskin pun ujian juga... jadi sentiasalah beringat dan jangan sombong bila kaya, banyakkan sedekah. 

Item ni adalah petua.. jangan pegang sangat ni kuat sebab barang siam.. dari jam 9.00am tadi masuk barang..tu semua barang bersifat petua... bomo kita pun pakai gambar ikat dengan benang betul tak?.. cuma memang barang siam ni , petua dia handal ...  sebab apa...?... tu kena baca Buku MALAYONESIA. asal usul Malaya ni dulu dari mana sebahagiannya... baca baru paham kenapa dan mengapa... 

Kalau anda ada masalah buat apa selalu ada sangkak.. insyallah cuba lah .. anda tidak akan menyesal pun ...mungkin jika anda tidak lupa, anda akan mengucapkan terima kasih kepada kami berdua ytok dan tok siam. Org ucap terima kasih pada kami takkan kami nak minta duit, mestilah di balas dengan "sama sama "... Tak kaya kami jual benda ni walau RM 5000 pun... yang bakal jadi kaya anda..bukan kami... jadi pikir pikirlah ya.. 


Insyallah tok siam kata nak lepas murah murah kepada customer tok muda sebab tok muda berjaya jual banyak barang dia.. bertuah juga anda banyak mahar di sini, jadi dia gembira harga pun murah insyallah. 


Kod Produk : CICAK C2 607
Bentuk : Cicak ekor 2 
MAHAR : RM 200

41 ulasan:

  1. ni brg asli , udah di buktikan tadi ... bukan buat buatan ya.. suluh di bawahnya ia kemerahan ..kalau x asli suluh bawahnya tiada merah dan tak tembus cahaya.

    Mana mau dapat ekor cabang 2, beli dan jual ke cina, cina suka sungguh brg ni.. rm ribu dalam tangan la

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. OK tok payment done. Dah WhatsApp details. Terima kasih tok.

      Padam
  3. Tinggal Stock dapor sahaja 3 ekor...pelanggan lain, silakan jika mahu

    BalasPadam
  4. Tok stok dapur ada laggi tak tok.
    Kalau ada esok saya payment tok.

    BalasPadam
  5. GRAP 1 TOK ESOK SAYA BANK IN

    BalasPadam
  6. Tadi member fb kata item ni antaranya guna utk berjudi... tok siam bagitau tadi org guna bawak pegi genting... PATOT LA KAYA.. adududududu

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. Stok baru akan masuk dalam masa 2 hari.. sabtu paling awal tuan..tok dah pesankan kepada sahabat bawak semua yang dia ada ..x banyak dah.. boleh book terus kalau nak, sebab bila masuk stok baru tok akan terbitkan di halaman macam halaman ini ..kalau book selamat dah

      Padam
  8. Assalamualaikum...
    Saya dah buat pymant dah tok,
    Masa 7.52am
    Tarikh 7/7/17

    BalasPadam
  9. Salam tok.....saya booking 1 ya.

    BalasPadam
  10. lock satu, nnti saya wassup pd isteri tok.. td dh pm tok dlm fb

    BalasPadam
  11. lock satu, nnti saya wassup pd isteri tok.. td dh pm tok dlm fb

    BalasPadam
  12. Assalam tok.sy pn nk book 1 jika ada.tksh

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt stok sampai hari ni , tok pun tatau berapa bil

      Padam
    2. Klau sy buat PD trus bleh ke tok?hihi

      Padam
    3. Assalam.ok tok payment done.detail sy anta ke ustazah ya.tksh

      Padam
    4. w.salam wbt tuan, alhamdulillah terima kasih na

      Padam
  13. STOK DAPOR DAH MASUK, CUKUP2 UTK TUAN TUAN DAN PUAN DI ATAS 4 ORG ... YA TERMASUK MENTERA MISTIKA

    BalasPadam
  14. Balasan
    1. Tok...payment done utk Stok booking. Details payment dah watsaap ke ustazah.

      Padam
  15. Alhamdulillah.inshaa Allah sblum tghari sy buat bayarannya.nnti sy update smula.tksh ya tok :)

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami