Khamis, 6 Julai 2017

PENARIK KEKAYAAN LAGEND EDISI 2








SOLD OUT
GUNAWAN A
















SOLD OUT
SILVER RAYLEIGH
















SOLD OUT
IZANI ABD

















SOLD OUT
AZRUL






Nah tok sediakan jenis loket pula.. item penarik kekayaan dan kemakmuran, simple dan mudah, masuk rantai dan pakai.. bagi perempuan lah, sebab ada perempuan request. Kalau lelaki nak pakai, terserah 


Alhamdulillah..item bagus timbol... ini semua org suka..ia penarik kekayaan , cara guna?.. simpan macam ni saja atau boleh di buka plastiknya dan di taruh di dalam kenderaan, di dalam laci kedai tpt letak duit, insyallah... amboi depa noo..dok main bomo melayu saja no..bomo indon saja no buat pelaris..ini kali kita pakai bomo siam la pulak.. tengok lagu mana p dia no. insyallah... dapat duit  banyak tu.. JANGAN lupa sedekah... jangan buat lupa diri, tok muda tiup kang terbang ke london kang haha. Kalau dah maju.. sedekah tu kena banyak... sedekah ni mengkayakan tau dak..bukan memiskinkan... ni dah senang.. bergaya mewah sakan tak tgk org dah,..muka pun nak kerek aje kerjanya.. cepuk kang.. rezeki Allah bagi, jangan sombong na. 


Item ni ada 5 sahaja.... Ada kod pada barang ni, tapi tok nak ubah law di halaman NI SAJA.... sapa grab dan pd dulu, dia dapat lah.. kalau pd 12 jam pun belum ... org lain PD jangan marah ke kami pulak.. kita hidup kena ada disiplin baru berjaya..org takda disiplin mana ada berjaya..ada?.. tunjuk mai sat mana org takda disiplin berjaya jadi kaya?.. tunjuk.. 


Kod Produk : TARIKDUIT 607
Bentuk : Azimat Kaya S2
Stok dapor : Tiada
MAHAR : RM 70


===============

Hantar ke 0127845231 / 0178259540 / evernote... INGAT !!! Salah 1 sahaja 


26 ulasan:

  1. Balasan
    1. Salam tok muda... payment done...details dlm WhatsApp...

      Padam
    2. w.salam wbt terima kasih tuan

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Payment done tok jap update ke ustazah

      Padam
    2. baik terima kasih tuan Gunawan

      Padam
  4. Tok 5a dh PD ke? Item 5 shj ke tok? Tp dlm gambar 4 shj. 1A xde ke? Kalau ada 1A saya grab tok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. stok dapor tok siam cakap ada lagi 5 tuan org belum amik dgn dia

      Padam
    2. Nak sebiji stok dapor tok. Saya buat bayaran pagi esok. Tgu confirmation dari tok.

      Padam
    3. Saya nak juga kalau ada stok dapur. Tq

      Padam
    4. Boleh grab ke tok? Stock tok Siam punya? Kalau blh, saya buat bayaran.

      Padam
    5. Salam sejahtera tok. Saya dh buat payment RM70 untuk stok dapor. Details saya WhatsApp ke ustazah ye. Saya beli tok.

      Padam
  5. Tok,5a pymnt done

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami