Khamis, 6 Julai 2017

IBU DUIT SIAM ( INTERNATIONAL )



SOLD OUT
EN AKMAR














SOLD OUT
AZRUL














SOLD OUT
TN MUHD SHAROM














4A
SOLD OUT
TN MUHD SHAROM



























SOLD OUT
ADAM IDRIS














SOLD OUT
GUNAWAN A















SOLD OUT
ROCKAFELLA















SOLD OUT
SKYLINE TURBO













Aikkk.......Siam pun ada ibu duit ka?... hahaa... jangan terkejut.. sebab tu tok suruh beli dan baca buku MALAYONESIA.. Jangan risau tok x dapat apa apa pun akibat anda beli buku tu, tapi anda tu yang akan dapat ilmu.. ya Ilmu.. 

Baru kita tau asal usul ilmu kita ni dari mana.cuma olahannya saja lain. 

Ni ibu duit siam dan memang di simpan dalam poket.. duit tak pernah kering di dalam poket.. ada saja walau singgit ( tu org paling malas la tu ) kalau buat kerja insyallah mudah kerja, kalau bisnes, insyallah mudah dalam bisnes. 

Simpan di dalam bag duit atau laci duit di kedai, insyallah duit tak pernah lekang dari anda. 

Item ni ramai dah cuba sebelum ni terutama peniaga di Kota Bahru dan Kuala Terengganu, tok pun pernah jumpa masa duduk sekali ngeteh dengan Tok Siam di KB nu.. depa mai amik ibu duit ni dan mengakui dapat tau dari member depa yang dah pernah pakai dan alhamdulillah nampak kesannya

Ni takda gandaan apa apa. ia sudah di gandakan maksima semaksimanya dan dalam 1 nilai sahaja. 

Silakan ...ops lupa nak pesan... item ni takda stok dapor.. 


Kod Produk : IBUSUITSIAM 607
Bentuk : Not asli Thailand olahan ibu duit
MAHAR : RM 99.99


Maybank 551016691626 My gemstone 

0127845231

58 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. grab 8a
    payment sebelum pukul 8 mlm ni.

    - Rockafella -

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Payment done tok jap update ke ustazah

      Padam
  4. Tok apa beza 3a dan 4a..tgk mantera dia layan sikit

    BalasPadam
    Balasan
    1. xda beza, cuma maybe 2 org berbeza yang menulisnya..kalau tok tok amik yang banyak simbol macam simbol musik tu banyak

      Padam
    2. OK tok..lg satu kos penghantaran ke Indonesia bper yaa

      Padam
  5. Balasan
    1. salam tuan skyline , order hantar ke 0127845231 sahaja... mr baz tak available lagi nak terima pesanan, dia dalam pemanduan jauh. Ustazah kata dia cari mesej tuan x jumpa.. tuan di minta hantar semula ke 0127845231 order tuan

      Padam
    2. Wslm tok sy dh forward balik ke whatsapp ustazah..

      Padam
    3. baik tuan.. mr baz memang x aktif sgt skrg lepas raya, maybe masih mabuk ketupat tu tuan ;p

      Padam
    4. Payment Done tok

      Padam
  6. Salam, Tok kalau dh beli ibu duit yg lepas, bleh pkai lgi ka ibu duit siam nie? Bukan satu umah, satu ja ibu duit ke tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan.. dana ummah ada syarat takleh ada jenis dia lebih 1... ibu duit siam ni tak kisah.. jenis dana ummah ni maksudnya "dana ummah " tu sendiri.bukan nama ibu duit yg lain tuan na

      Padam
  7. Payment Done tok
    details dh sent to mr baz di number 0178259540

    - Rockafella -

    BalasPadam
  8. saya dh sent detail pada number ustazah

    - Rockafella -

    BalasPadam
  9. betul juga kata tuan Saiful Izzan..

    caner tu tok. saya dh ada ibu duit beli dari blog tok bulan lepas. boleh ke ibu duit dan ibu duit siam ni diletak dalam 1 rumah?

    mohon pencerahan tok :)

    terima kasih tok

    - Rockafella -

    BalasPadam
  10. lagi 1 tok.

    kalau letak dalam dompet ibuduit siam ni boleh dibawa sekali masa solat ke tok?

    - Rockafella -

    BalasPadam
    Balasan
    1. hurm, brg siam ni walau tok siam tu islam, tapi pengalaman tok lah dengan dia... kalau nak menjamin asbab brg siam ni. tinggal la dalam kete ka apa ka tuan. dia tadak masalah, cuma kekadang kita mai was was , jadi tak yakin. benda ni semua kalau tak yakin saja ..kiok la

      Padam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  12. Tok masih ada ka stok dapur..tengok semua dah licin di grab..takut PD satgi member dah grab..hehe kompius sat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Stok dapor ...tu la tok rasa mcm ada 10 kog tadi, sat nak cek

      Padam
  13. Balasan
    1. Pymt done Tok,Detail dah whatapp ke ustazah

      Padam
  14. Tok sy grab 2a tok..klau ada sat g sy bank in

    BalasPadam
  15. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  16. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  17. 1a- En Akmar
    2a- Azrul
    3a- Muhd Sharom
    4a- Muhd Sharom
    5a- MAchavw Macha
    6a- Adam idris
    7a- Gunawan A
    8a- Rockafella
    9a- Skyline Turbo
    10a- Mohd Firdaus

    BalasPadam
  18. Stok dapur ada ke tok?
    Kalu ada grab 1

    BalasPadam
    Balasan
    1. item ni takda stok dapor buat masa ini tuan, ke depan insyallah

      Padam
  19. Tok pymnt done 2a...

    BalasPadam
  20. Melepas la plak. Takde rezeki. Tapi simbol kt duit tu biasa nampak kat no plate kereta cina.

    BalasPadam
  21. Salam tok, ibu duit ni ada tempoh ke tok? Maksud saya mcm expired date?

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tiada tempoh, pakai sampai hilang ( anak main ke, lupa ke )

      Padam
  22. tok, tolong ambil stok ibu duit siam byk2...skrg lom smpt bli ...

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami