Ahad, 1 Julai 2018

GELIGA PANGLIMA NAYAN JERAI























Alhamdulillah, Geliga Panglima Nayan, jenis Guchmani.. amat bertuah bagi yang memilikinya kerana item Guchmani antara item lagend di GB, item hyper rare kerana amat sukar utk didapati. Bertuah kerana mahar Guchmani seperti yang sedia maklum RM450 - RM500 kecuali ada promo; sedangkan mahar yang ditentukan Panglima Nayan hanyalah RM222 sahaja.

In sya Allah amat ampuh dalam :

Pengasehan Tinggi

Kekayaan Tinggi

Kerezekian Tinggi

Penunduk Tinggi

Kewibawaan Tinggi

Penaik Seri wajah

Disegani dan disukai ramai





Kod Produk : GP5NYN 27618
Bentuk : Geliga Panglima
MAHAR : RM 222

Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540

22 ulasan:

  1. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Dah tuan..klu berminat item ni..bleh minta no sy kt bonda..tpi sy jual mahai sikit je..😂😎

      Padam
    3. Wah. Cantik jg tu. Nnti saya pm bonda

      Padam
  2. Balasan
    1. Tok, geliga ni guchimani memang guchimani atau jenis dari batu yg sama?

      Padam
    2. Memang guchmani tuan. Tapi tok namakan ia sempena nama pemberinya, Panglima Nayan

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Grab yg mana masih belum payment tok.. 1a atau 2a.. Payment mlm nanti nanti bersama item geliga permohonan

    BalasPadam
  5. Grab yg mana masih belum payment tok.. 1a atau 2a.. Payment mlm nanti nanti bersama item geliga permohonan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tgk yg mana belum ada ulasan PD tuan tentera. Jangan was was. Kalau dia PD tapi takda ulasan PD item tetap di hantarkan pada tuan

      Padam
  6. As'salam tok.
    Ada tips cara khusus penggunaannya? Hanya mesti dibuat cincin atau loket pun blh?

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt , yup hanya itu sahaja, jangan risau ianya jenis automatik, umpama angin, ada cara guna angin utk jana tenaga , tapi ada juga cara ia auto

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami