Khamis, 6 Julai 2017

PENGUAT BADAN DAN PINGGANG




Ini tempahan khusus tau.. tu hari pelanggan dok tanya item kuat pinggang takde ke?.. ok alhamdulillah sekarang dah sampai.. malah 2 dalam 1. 

Kuat pinggang dan tahan di pukul ..boleh test..

Pakai di pinggang dengan cara diikat dan kemudian baru pakai baju..bendanya di dalam lah ya. 

Memberikan kekuatan badan , kuat beban, kuat tahan di pukul, tenaga bertambah

Kuat dan tahan lama di ranjang .. tapi macam pelik aje pakai benda ni masa mengawan.. korang tak pelik?.. tok rasa pelik gak dah kita mengawan tu kan buka baju semua, tut tut nampak benda ni kat pinggang..hehe.kalau pasangan x kisah tak pa la.. 

Item ni ada banyak ni saja , iaitu 10 unit sahaja.. takda stok dapor dan nak dapat stok baru agak susah. 


Kod Produk : AZIMAT KUAT
Bentuk : Azimat Kuat 
MAHAR : RM 120 

Semua item geliga dan siam siap kos pos harap maklum


Maybank 551016691626 My Gemstone 

0127845231

33 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment done tok. Dah WhatsApp details. Terima kasih.

      Padam
  2. Balasan
    1. Payment done tok jap update ke ustazah

      Padam
  3. malam ni xdan.esok saya bank in tok.insyaallah

    BalasPadam
  4. jap tok ni barang yang kalau pukul x gerak2 tu ke?biar betul mahar😨msuk tandas x ilang x khasiat?

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha, nampaknya tuan kenal item ini... tuan maharnya macam tu sebab ia bukan ikan sayur di pasar tuan.. harga tiada kawalan.. jadi kalau yang jual mahal tu sebab nak kaya cepat.. tok lambat takpa asalkan org bahagia.. lagipun ni item tok siam, dan tok makan percent sahaja.

      Jadi kalau ada yang jual mahal tu tuan, maybe dia pakai mercedes kot, tok pakai kereta d max aja

      Padam
  5. Assalammualaikum tok,sy grab 1

    BalasPadam
  6. Azimat ni boleh dbawa masuk tandas x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. barang siam tadak masalah tuan, jangan langkah saja

      Padam
  7. Balasan
    1. Payment done Tok. Detail dah watsaap ke mr. Baz

      Padam
  8. tok maaf x pd lag.maybank tergendala..ade guna bank lain x.selain RHB??

    BalasPadam
  9. Jangan GRAB lebih dari 10 na... sila kira dari atas ulasan pelanggan lain.. sebab kalau dah lebih 10.. anda p pd pulak.. maka sila tunggu dalam masa 1 bulan, stok ni nak dapat jauh , lebih jauh dari bangkok tuan tuan

    BalasPadam
  10. Tok,azimat ni sesuai untuk dipakai hari-hari tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. sesuai tuan..kenis azimat macam ni sesuai di pakai hari hari kecuali jenis minyak lah.. jangan pakai macam minyak atar .rugi la

      Padam
  11. Balasan
    1. ada tuan 0127845231 sementara stok masih ada

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami