Khamis, 6 Julai 2017

KERIS SINGA BARONG





















SOLD OUT
IZANI ABD

























































Alhamdulillah keris azimat di perolehi lagi dan khasiatnya sebagai pelindung diri, rumah dan kawasan dengan izin Allah, Yang NYATA ia mampu di jadikan medium perubatan. rendam dan bagi minum, org kena histeri tgk pun dah menjerit ketakutan..item macam ni tok pernah guna dulu dalam perubatan tok sendiri 

Di halakan di hadapan org kena gangguan, org bela jin, org kena hantu dan saka... cuba lah tgk, sebab tok pernah cuba.. 


Di simpan elok elok insyallah

Kalau nak diisikan Khodam Panglima Jin silakan request, fidyah tambahan rm 50 di kenakan



Kod Produk : KSBARONG 6-7
Bentuk : Keris Jimat
MAHAR : RM 40

8 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami