Rabu, 5 Julai 2017

MINYAK PENGASEH SIAM ( KILLER ITEM )





KUANTITI : 100 BOTOL


Ini ialah Killer item


Di Ulang semula..... Ini ialah Killer item


Semasa Blog Sawadhithai2u.blogspot aktif... item ini menjadi rebutan dan stoknya tak pernah mencukupi.. Insyallah ada 100 botol ini pun..jika habis ada lagi insyallah 

Di pakai pada diri , di calit atau di masukkan dalam makanan org yang di ingini..jika pakai pada diri.. pakai di Bulu kening kanan dan kiri bagi menggunakan renungan mata..jika mahu kata kata di iyakan, pakai di bawah bibir . 

Di sapu di zakar untuk bersetubuh.. selepas kena perempuan itu akan diikat nafsunya hanya untuk kita dan juga untuk TAHAN LAMA


Actually ada banyak item killer lain..tapi tok tak berani nak keluarkan di sebabkan tok tahu mulut org kita ni banyak jahat jahat sedangkan tok ni niat nak membantu orang.. tapi kalau lambat sangat tok siam uruskan blog dan no akaun dia... nak tak nak tok kena masukkan juga ke dalam blog geligabunian kita ini. Jahat pun jahat la.,..mulut tempayan boleh di tutup..mulut orang?..kau nak jahit hahaha... jahit pun dia boleh cakap lagi kalau dia nak cakap kan.. haha.. Resam manusia. 

Ini di gunakan untuk menundukkan pasangan, mencari pasangan... AWAS... walau ia murah... mujur murah..kalau tok yang jual aku hentam Rm 200 je sebotol sebab takutkan anak anak remaja yang beli... kang kita jual, bini kita yang di palit bagaimana hahah.. sabor je la kan... Tok siam dah hadkan maharnya RM 60..kos pos tok klaim dengan dia la... tok tak makan percent ke...?... tok ni peniaga.. bukan Jabatan Kebajikan Masyarakat, off course la ada percent.. 10% je, RM 6 dari 1 botol.. tak banyak la , nak beli rokok tok pun x lepas..isk isk..kesian kan..huhu tapi tu lah kalau kita nak bantu org ni..kena lah ikhlas dan kena sanggup, insyallah ada kebaikannya. 

PERATURAN 

Item ni mudah saja.. sebab ia takda kod sebotol sebotol... maka lawnya cukup mudah... siapa bayar dulu, dia dapat.. sapa bayar lambat dan stok habis, maka tunggu lah barang baru dari siam sampai dalam 2-3 hari ke, minggu ke... 

So barang ada 100 sekarang dalam tangan tok... Anda hanya perlu Type PAYMENT DONE sahaja menandakan anda dah bayar.


Kod Produk : MINYAKSIAM (S)
Bentuk : Minyak Pengaseh
MAHAR : RM 60


==============================

PERINGATAN KEPADA YG TYPE GRAB

Blog ini membenarkan GRAB anda dalam masa 12 jam sahaja, jika tiada pembayaran maka pelanggan lain berhak Beli dan Bayar item GRAB anda itu. 

Tok dok tengok trend baru sekarang...org PD barang GRAB org lain...... Tok nak kata lagu mana pun tak tau lah... sebab ada org GRAB barang 25hb lepas pun belum ada bayar ... malah dengan senang hati UNGRAB pula.. macam main main.. sedangkan item yang sama tu pelanggan lain nak juga... 

Jadi mungkin lah jika anda tak patuh pada law GRAB tu... yakni payment dalam masa 12 jam... ada 3 tindakan saja tok boleh buat ( antaranya lah ) 

1 ..... Tok Block anda dari blog ini..komen anda tak keluar teruih

2....... Tok Menghalalkan PD terus bagi item yang dah di GRAB erti kata lain GRAB dah hilang kuasa

3....... Tok Block IP dan MAC address anda terus dan anda takkan dapat lagi melihat Blog ini selamanya sampailah anda kena beli laptop, hp, pc baru ( MAC address baru ) 


Jadi Tok Mintalah... anda kena faham..permaharan dengan tok ni pelik sikit... jualan item lain di tpt lain... Customer first, customer king... tapi di dalam blog GBunian.. Kami amalkan cara org bunian berniaga.. Seller first...seller King... Anda kena ikut cara kami atau anda akan kami lesapkan selamanya... itu kira bagus tau ...ada 1 blog tu dia hantar pisau gilette masuk ke dalam perut pelanggan terus...rasanya dia pakai Business Law alam Jin kot hahahaha



122 ulasan:

  1. Maaf btanye tok.... Minyak ni bsifat putih ke...

    BalasPadam
    Balasan
    1. yg ni putih tuan. hitam tok siam tak mau.. ada jenis hitam juga tapi tok hitam tak mau sebab jns mcm tu makan diri, sedangkan ada yg putih sama power

      Padam
  2. Balasan
    1. Salam tok...PD dah..nati update kat wasap

      Padam
    2. w.salam wbt tuan, baik tuan na

      Padam
  3. Payment done tok
    RM0.00 M2U: 3RD PARTY FUND TRANSFER - RM60.00 ACCEPTED ON 05-07-17 12:40:41. DID NOT INITIATE TRANSACTION? PLS CALL 03-58914744. TQ.

    BalasPadam
    Balasan
    1. baik tuan, hantar ke ustazah tuan na

      Padam
  4. Balasan
    1. silakan saja.. cepat pd tuan, kalau drg lain cepat pd barang habis, nak kena tgu stok

      Padam
  5. Tok sy grab satu...sat g lpas blik kja sy p bank in..

    BalasPadam
  6. Payment done untuk 1 botol

    BalasPadam
  7. Salam..pyment done. Detail sy send kt ustazah...

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. silakan. utk pelanggan lain , amik minyak ni dan jual balik sebotol rm 400. lagi pedalaman anda duduk lagi mahal..kalau nak tau lah.

      Padam
    2. saya grab 3 botol la tok (takut abis takde stok hehehe..)

      Padam
    3. betul tuan, kalau stock habis..lambat sampai baru

      Padam
    4. Payment done tok 3 botol. Jap g whatsapp ustazah

      Padam
    5. Details dh whatsapp to Ustazah 0127845231

      Padam
  9. budak budak rempit di baling guna minyak ni, drg dapat melalui betong. tok tau [pun dulu la masa lalu dan berhenti rehat di hentian rnr baling jalan lama

    BalasPadam
  10. Grab yg ni tokmat.grab Satu.
    -akmal

    BalasPadam
    Balasan
    1. Paid ws to ustazah
      -akmal

      Padam
    2. Paid tokmat.ws to ustazah 😃

      -Akmal.

      Padam
  11. izin grab 2 botol ,tok
    payment done via paypal

    BalasPadam
  12. silakan saja tuan tuan.. kalau grab tok tak boleh, satg ustazah marah haha

    BalasPadam
  13. Grab 1 botol,tok

    -Syawal-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Payment Done ( litmau s 47 1a dan MinyakSiam Satu Botol)

      RM0.00 M2U. Transfer to Maybank A/C ***1626 RM110.00/MY GEMSTON, on 05 Jul 2017 18:39:30. Call 03-58914744 if you did NOT perform this transfer

      -Syawal-

      Padam
  14. Payment Done ( litmau s 47 1a dan MinyakSiam Satu Botol)

    RM0.00 M2U. Transfer to Maybank A/C ***1626 RM110.00/MY GEMSTON, on 05 Jul 2017 18:39:30. Call 03-58914744 if you did NOT perform this transfer

    -Syawal-

    BalasPadam
  15. Grab 1 tok..ade xpired x ni tok..kesan dy mcm mne dan nk tawarkn blik mcm mne?

    BalasPadam
    Balasan
    1. xda tuan xpired, kesannya perempuan jadi gila kat kita, kekadang on daspot, kekadang makan masa, tapi kok mana kena juga, tgk pada level perempuan tu mcm mana, kalau ada saka..lambat masuk la. tapi 95% mengena.

      Ubatnya kahwin

      Padam
    2. Tok, minyak ni pakai pada kening atau bawah bibir kemudian kena pakai balik lepas basuh muka kan? Atau minyak ni lain ??

      -Syawal-

      Padam
    3. Tnye pnawar bukan ape tok..kalau kene 2 3 org baru leh tngok hti budi baik yg baik.perempuan..biase la..nk kenal mcm mne kalau sombong nk knalan payah..lain la tok, hensem...haha

      Padam
    4. betui tu.. nanti tok tanyakan tok siam

      Padam
    5. ya lepas basuh muka kena pakai balik

      Padam
    6. Da tnye nnti jngn lupe update bgtau ye tok

      Padam
  16. payment done utk 1 botol tok

    Status: Successful
    Reference number: 4541239194
    Transaction date: 05 Jul 2017
    Transaction time: 20:07:00

    BalasPadam
  17. tok klau nk collect hutng org yg liat byar boleh ke?
    mcm mne cara gunanyan

    BalasPadam
    Balasan
    1. mengikut pengalaman dahulu ada customer buat, alhamdulillah bayar .. tapi separuh dulu la, org tu takda duit nak bayar penuh, ok la dari tak bayar langsung

      Padam
    2. saudagar faqir6 Julai 2017 12:48 PG

      ok tok...
      grab sebotol..

      Padam
    3. saudagar faqir6 Julai 2017 1:05 PG

      payment done...
      sy beli ya tok...

      Padam
    4. baik terima kasih .. tok wakil tok siam, kami jual

      Padam
  18. Trus guna cmtu ja tok? Calit ja? Ka kna niat jgak b4 calit n guna cm minyak pengaseh lain..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak perlu niat dah tuan, memang minyak ni di cipta utk 2 tujuan tu saja... tapi kalau nak niat, x salah..boleh aje..x membatalkan pun

      Padam
  19. 17 Botol dah di Grab
    BAKI : 83 botol

    BalasPadam
  20. 24 Botol Dah di GRAB
    BAKI : 76 Botol

    BalasPadam
  21. PD
    Via paypal
    Details dah wassop ustazah n baz
    Evernote saya tak hantar ya tok

    BalasPadam
  22. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  23. Tok minyak ni ke yg boleh letak dekat zakar ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya minyak ni la, tok lupa nak update .. tapi memang best kalau pakai di zakar

      Padam
    2. Maksudnya letak di zakar dan niatkan si gadis tu suka pada kita ke mcm mana?

      Padam
    3. letak di zakat tu ketika nak setubuh, tahan lama dan ikat nafsu

      Padam
    4. Alamak saya bujang lagi tok.hehe

      Padam
    5. kalau bujang lagi pakai di kening dan bibir saja la tuan .. kalau dah kawen paai di zakar utk kunci nafsu dan tahan lama

      Padam
  24. Grab 1 botol tok .

    Mrl

    BalasPadam
  25. Salam tok..Grab 1 tok klu ade lg..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada lagiiii.minyak ni susah nak habis..silakan

      Padam
    2. p.done tok..dh htr kt ustzah.. sy beli ye tok..

      Padam
    3. baik terima kasih tok siam jual

      Padam
  26. PD dah tok.kejap lg sy update kat ustazah.

    BalasPadam
  27. Balasan
    1. ada tuan, stok ni dah di tambah lagi semalam

      Padam
  28. Tok grab 1 botol..esok sy bank in.

    BalasPadam
  29. Fast grab 1 botol payment done

    BalasPadam
  30. Fast grab lg sebotol tok..payment done

    BalasPadam
  31. Tokmat nak tanya sikit.kalau nak calit pada si dia boleh tak letak minyak tu kat duit,selipar dll , nnti dia pegang kena minyak tu.atau kena calit dari kulit kita ke kulit si dia.cth nya letak kat jari then calit.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tok berapa percent kebarangkalian nak jadi setelah dicalit.maaf banyak tanya.

      Padam
    2. minyak atau brg brg siam ni diukur melalui harganya tuan, ia tak sama dengan barang mistik yang tok hasilkan melalui Al-Quran.

      Jadi tuan boleh ukur melalui harganya sahaja.( brg siam sahaja ..JANGAN libatkan brg tok dalam hal harga )

      Padam
    3. letak minyak di barang yang dia pegang pun jd jgak??..

      Padam
    4. ada yang kata boleh, wallahualam

      Padam
  32. Balasan
    1. Same2 tok.wasapp ustazah.,

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  33. STOK masih ada, silakan...banyak lagi, sebab tu hari tok tambah 2 bundle lagi sebelum tok siam ke Chiangmai

    BalasPadam
  34. Assalamualaikum tok payment utk 2 botol done. Alhamdulillah

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami