Rabu, 5 Julai 2017

AZIMAT PENGGERUN (S)

SOLD OUT
TN SYAWAL

























SOLD OUT
ZULY ENAM

























SOLD OUT
TN FIRDAUS NOOR





















































SOLD OUT
TN JUMAT




















AZIMAT PENGGERUN


Semua item Thailand ini sudah di ritualkan..lupa nak cakap di halaman sebelah. 


Ini ialah Kulit Harimau Mati Beragan dan di gunakan di dalam medium : 

Penggerun 


DILARANG Bawa Memancing

DILARANG Bawa Ke kedai Niaga Org Lain

DILARANG Buat Cari Jodoh



Kalau nak buat semua di atas sila tinggalkan dalam jarak minima 10 meter dari anda. 

Tiada pantangan Khusus, cuma jangan di langkah



DI GUNAKAN DALAM 

Memecah belah pasangan yang anda anggap tak sesuai sebelum terlewat ( berkahwin ) di mana jika anda lihat perempuan atau lelakinya sebenarnya tak baik

Memecah belahkan Kerukunan pasangan berzina dengan meletakkan ia di kawasan rumah yang mereka duduki untuk bersekedudukan

Memusnahkan perniagaan Peniaga yang zalim dengan meletakkan ia di kedai mereka

Membuatkan org berpindah dan org itu adalah org yang zalim



Jika di pakai kepada diri. org gerun melihat, musuh menjadi gentar jika kita naik angin, Orang tunduk dan taat serta patuh akan arahan


Kod Produk : LITMAU M 47
Bentuk : Kulit Rimau Kecil
MAHAR : RM 50 Siap pos 

-----------------------------------

Hantar order ini ke 0127845231 / 0178259540 @ Evernote....Ingat !!!!..salah 1 sahaja..jika anda hantar ke semua no ...order anda akan sangkut akibat kekeliruan

33 ulasan:

  1. Tok item ni boleh di simpan dlm umah ker...atau kena simpan tempat lain

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh, , cuma jangan bawak ke tempat yang tok nyatakan, naya org

      Padam
  2. As salam tok,

    Grab 1. Untuk interview bleh ka tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt, interview org lari la tuan.. kalau rimau mai umah tuan, tuan buat apa hehehe

      Padam
  3. Payment done litmau m 47 5a details send to evernote and ustazah jamilah .tq tokmat

    BalasPadam
  4. Tok maaf nk tanya memecah belahkan pasangan..memecah belahkan kerukunan kurang paham tok muda...

    BalasPadam
    Balasan
    1. pasangan tengah dok elok hubungan, dan kita pecah belahkan jadi bergaduh, bertengkar, dan berpisah... tapi buatkan utk pasangan zina..bukan yang halal, yang halal kita p buat boleh dosa la kita

      Padam
  5. Grab 10 A. Maaf tok, kawan tak tunggu komen di release. Klu ada clash dengan mana2 org lain, boh je lah nombor litmau memana kawan tak kesah, item2 tok mat da best. Tq tok, info dah ke evernote.

    BalasPadam
    Balasan
    1. 10A masih ada, tuan boleh buat payment dalam masa kurang 12 jam ya

      Padam
    2. Just in case org len konpius, dah PD no 10A masa komen semalam. Tu yang mintak mahap kat tok sbb tak tunggu tok luluskan komen dah bayo dulu.

      Padam
  6. Saya grab 1A

    -Syawal-

    BalasPadam
  7. Payment Done ( litmau s 47 1a dan MinyakSiam Satu Botol)

    RM0.00 M2U. Transfer to Maybank A/C ***1626 RM110.00/MY GEMSTON, on 05 Jul 2017 18:39:30. Call 03-58914744 if you did NOT perform this transfer

    -Syawal-

    BalasPadam
  8. Tok kalau disimpan di rumah tk bahaya ke effect dia?

    BalasPadam
    Balasan
    1. xda bahaya tuan jika tuan x berniaga di dalam rumah,tapi.. kalau dah kahwin sebaiknya letak di luar sahaja

      Padam
    2. Maksud tok tak berniaga mcm rumah tu kedai runcit ke tok? kalau macam saya ni family ambil order dan buat kuih / kek di rumah kira berniaga di rumah jugak lah ya, ke?

      Padam
  9. Tok grab 8A tok..esok sy bank in

    BalasPadam
  10. Tok grab 8A tok..esok sy bank in.

    BalasPadam
  11. Tok item ni masih ada ?

    Mrl

    BalasPadam
  12. Tok barang ada lgi ke...kalau ad simpan satu tok...boleh tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. azimat penggerun ni ada lagi tuan

      0127845231

      Padam
    2. Ok tok nnti sya wasap Ustazah..Terima Kasih tok

      Padam
  13. Salam tok muda ada lgi ke azimat penggrun

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami