Ahad, 2 Julai 2017

CINCIN LARAK SALAH







SIAP CINCIN



Kalau nak tau, ini last kopek dari laci tok.. last.. sebab apa kata last.. sebab nak beli raw dia dari org pun tok takut la ni, takut kena kayu ceri, alahai.. sama la bang... samaaaa sebijik... stok dapor ada.. tapi jangan request la, tok x jual dah stok dapor tu selagi tak jumpa lagi yang original. 

Larak salah...

Apa gunanya?


Gunanya Buat salah la... tak semestinya bawak benda salah saja, tadak lesen ka, roadtax pun lepas, ibarat anak agong woo. insyallah.. benda dah banyak terbukti, cakap banyak x berguna..kita teruskan dengan Promo MEGA Idulfitri kita hari ini ya


Kod Produk : LSALAH 306
Bentuk : Larak salah Ori 100%
Saiz : 19
MAHAR : RM 90

Di Kelantan dan Tapah besar kuku saja rm 500.. p cek lau x caya.. kalau jumpa banyak murah, ori.. bagitau, tok nak p borong sampai pupus..ini barang org pakai sampai kiamat, terutama bila perang... musuh tak nampak

Untuk item ini bagi ke ustazah 0127845231

16 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment done..sori tok..lmbt update

      Padam
  2. Grab LSALAH 306 tok...
    Bole adjust tak saiz?

    BalasPadam
  3. Payment done tok . Dah sent detail ngan utazah .

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalam..tlg hormati sesapa yg grab dulu dlm blog tok ni..jgn trus buat payment..jika yg dah grab tu x lakukan payment dlm mse 12 jam,baru tuan boleh buat payment nya..kita kan rakyat Malaysia ad budi bahasa

      Padam
    2. Wslam . Dgan sgala hormat nya sya mnta maaf lh tuan . . Tak pa payment done saya tu ketepikan lu tok utmakan yg dah grab dahulu .. Saya bdak bru bljar mnyusu dlm blog tok ni tak tahu hal hal grab lock ni . TQ

      Padam
    3. Payment done time 12:27 date 2-7-2017

      Padam
  4. Minta maaf la...kalau dh jadi camni akan jadi ketidakpuashatian sahabat yg dh grab dahulu...sila la hormati sahabat yg dh grab dulu dan selepas tempoh 12 jam kalau takda update payment boleh la yg lain buat buat payment tanpa grab kedua..la ni dah jadi carca marba dah..yg mana grab dulu tetiba ada yg lain grab dan payment done terus..ni dgn takda nama tetiba grab...

    BalasPadam
  5. daa lama tunggu...asyik terlepas je...hmm

    BalasPadam
  6. Payment done tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saiphul da hantar detail ngan utaza . Time 12:27 * date 2/7/2017 .. Maybank RM90

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami