Rabu, 5 Julai 2017

PENARIK KEKAYAAN LAGEND


SOLD OUT
BEN






























SOLD OUT
TN JUMAT
















SOLD OUT
TN FITRI































SOLD OUT
TN HAKAMKAYA
















SOLD OUT 
TN DON CARLEONE


































SOLD OUT
TN RAJ



















Alhamdulillah..item bagus timbol... ini semua org suka..ia penarik kekayaan , cara guna?.. simpan macam ni saja atau boleh di buka plastiknya dan di taruh di dalam kenderaan, di dalam laci kedai tpt letak duit, insyallah... amboi depa noo..dok main bomo melayu saja no..bomo indon saja no buat pelaris..ini kali kita pakai bomo siam la pulak.. tengok lagu mana p dia no. insyallah... dapat duit  banyak tu.. JANGAN lupa sedekah... jangan buat lupa diri, tok muda tiup kang terbang ke london kang haha. Kalau dah maju.. sedekah tu kena banyak... sedekah ni mengkayakan tau dak..bukan memiskinkan... ni dah senang.. bergaya mewah sakan tak tgk org dah,..muka pun nak kerek aje kerjanya.. cepuk kang.. rezeki Allah bagi, jangan sombong na. 


Item ni ada 5 sahaja.... Ada kod pada barang ni, tapi tok nak ubah law di halaman NI SAJA.... sapa grab dan pd dulu, dia dapat lah.. kalau pd 12 jam pun belum ... org lain PD jangan marah ke kami pulak.. kita hidup kena ada disiplin baru berjaya..org takda disiplin mana ada berjaya..ada?.. tunjuk mai sat mana org takda disiplin berjaya jadi kaya?.. tunjuk.. 


Kod Produk : A.KAYA 47
Bentuk : Azimat Kaya
Stok dapor : Tiada
MAHAR : RM 70


===============

Hantar ke 0127845231 / 0178259540 / evernote... INGAT !!! Salah 1 sahaja 

33 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment done tok. Terima kasih byk2. Dah WhatsApp details.

      Padam
  2. Assalamualaikum tok...grab 7a.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah...skng tngh offline..dlm jam 1 sy buat pmbyaran ye tok. Maaf nk tnya tok..item sy sblm ni dh pos ke tok? Klau belum,poskn skali boleh ke tok?

      Padam
    2. Alhamdulillah tok..payment done..detail sy dh maklumkn dgn ustazah n utk sertakan sekali dgn item sy sblm ni...maaf tnya tok...esok pihak gemstone pos kn tok? Hehe

      Padam
    3. Trima kasih ye tok...sy beli ye..assalamualaikum wbt

      Padam
    4. ya tuan, tok dah cakap ke wife tok dah tadi.. w.salam wbt tok dan tok siam maharkan

      Padam
  3. silakan tuan tuan, ini ialah antara item yang x cukup suatu ketika dulu di blog sawadhithai2u... org sanggup menunggu

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum tok...grab 7a ye tok.

    BalasPadam
  5. Grab10A atau mana2 ad tok muda...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam tok muda... payment done...details dlm WhatsApp

      Padam
  6. Saya nak satu.. mana2 pn blh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tok, tadi yg pm tok dlm fb.. lock kan saya kod 8a

      Padam
  7. Assalammualaikum tok...grab3A

    BalasPadam
  8. Assalam tok..ad yg Blom grab x.
    Baru perasan page ni..blew bukak vwrsi web

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. lockkan 8A

      Padam
    2. baiklah

      Maybank 551016691626 my gemstone

      Selepas tu hantarkan detail ke 0127845231 slip bayaran, nama, alamat dan kod barang ( wassap )

      Padam
    3. lockkan 8A

      Padam
  10. payment done.. check wassup yer tok.. pymt utk kod 8a

    BalasPadam
    Balasan
    1. PA tok akan semak tengah malam ini dan hantar esok ya puan

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami