Ahad, 2 Julai 2017

LARAK SALAH






































































Kalau nak tau, ini last kopek dari laci tok.. last.. sebab apa kata last.. sebab nak beli raw dia dari org pun tok takut la ni, takut kena kayu ceri, alahai.. sama la bang... samaaaa sebijik... stok dapor ada.. tapi jangan request la, tok x jual dah stok dapor tu selagi tak jumpa lagi yang original. 

Larak salah...

Apa gunanya?


Gunanya Buat salah la... tak semestinya bawak benda salah saja, tadak lesen ka, roadtax pun lepas, ibarat anak agong woo. insyallah.. benda dah banyak terbukti, cakap banyak x berguna..kita teruskan dengan Promo MEGA Idulfitri kita hari ini ya


Kod Produk : LSALAH 306
Bentuk : Larak salah Ori 100%
MAHAR : RM 90

Di Kelantan dan Tapah besar kuku saja rm 500.. p cek lau x caya.. kalau jumpa banyak murah, ori.. bagitau, tok nak p borong sampai pupus..ini barang org pakai sampai kiamat, terutama bila perang... musuh tak nampak

Untuk item ini bagi ke ustazah 0127845231

28 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment done Tok,Detail dah sent ke Ustazah

      Padam
  2. Balasan
    1. Payment done Tok.5a dh ada grab kalau ada gantinye Tok bg yg lain.sy update pd ke tuan Baz

      Padam
    2. item ni bagi ke wife tok na 0127845231

      Padam
  3. tok .Nak tanya Larak ini ia bahagian akar atau teras.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Assalam..tlg hormati sesapa yg grab dulu dlm blog tok ni..jgn trus buat payment..jika yg dah grab tu x lakukan payment dlm mse 12 jam,baru tuan boleh buat payment nya.Kita ada budi bahasa,tolong hormat

      Padam
  6. Assalamualaikum tok..grab 5A ye...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bukan rezeki saya tok...insyaAllah di kemudian hari.

      Padam
  7. Salam, payment done for 1a dan 3a at 2.32pm sebentar tadi. Tq ya

    BalasPadam
  8. Kalo muhd sharom
    Belum buat pd 2a
    Dalam masa 12jam
    Saya buat pd 2a ya
    Tq

    BalasPadam
  9. Ok 0847ptg
    Saya langsung pd 2a na

    BalasPadam
  10. Pd 2a
    Details wassap
    Ustazah n baz
    Saya diluar rumah bersama family
    Balik nanti send tok evernote

    BalasPadam
  11. larak salah takda stok dapor. tapi akan di usahakan dalam masa kurang 1minggu

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami