Sabtu, 1 Julai 2017

GELIGA JEMALA ULAR TEDUNG






































SOLD OUT
Tn Hanafi Hanafiah






















































































SOLD OUT
Awan Zik


Di dalam semuanya ada 2 sahaja yang Rare yakni Jemala Tedung Hitam dan Tedung Biru.. yang tu tok tak publishkan la lagi ... sayang pulak rasanya, tapi nak hold lama tak boleh sat g hilang saja saja ja, perjanjian tok adalah memaharkan bukan untuk diri sendiri sementara wang perolehan kena di bagi kepada yang memerlukan..yang makan gaji, yang susah, yang yatim piatu dan belum akil baligh... hurm sebut pasal anak yatim.... ada tak member di sini kenal mana mana anak kecil lelaki yang berstatus anak yatim?... usian dalam 2 ke 5 tahun ke?... kalau ada contact lah tok, tok nak ambil 1 anak lelaki sebagai anak angkat... kalau ada, PM TOK MUDA 01133012715 ok. 

Kekuatan mustika di atas berasbabkan kepada :

Penunduk Ular di dalam hutan...zooo tak aci la na.. apa barang dalam zoo huhu.. 

PELARISAN NIAGA ...hak ni memang umphhh punya.. boleh letak di kedai atau pakai sendiri, item ni tak boleh di potong tapi boleh canai sekelilingnya untuk jadi kecil sikit 

Penunduk manusia dan Jin, di pakai sebagai asbab perubatan gangguan, sihir, saka dan jin.. Iblis minta maap lah memang susah nak jadi , kalau jadi tu wayang dia saja, iblis takut ka sedangkan syurga neraka pun dia dah tengok, Al-Quran di Hafal?.. takut ka?.... hak dok masuk dalam badan manusia tu belum iblis, kalau iblis org yang di rasukinya boleh mati meninggal dengan izin Allah SWT. Ni semua Jin jin Kafir laknatullah saja nak memesongkan kita... Perawat jadi gah, org jadi taksub, lihat...mudah saja dia nak pesongkan manusia... 



Kod Produk : JULARTED 306
Bentuk : Mustika Ular
MAHAR : RM 500

Promo MEGA Idulfitri : RM 110

Item ini mesti di update kepada Ustazah, barang dengan dia 0127845231

Maybank 551016691626 My Gemstone


17 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment done.maaf lambat payment tok.terima kasih..resit send to ustazah already

      Padam
  2. Assalamualaikum tok klau sye nak grab Dan tok buatkan cincin brape ya maharnya.saiz 25

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan cincin titinium rm 60 tuan, perak rm 150. tuan nak mana 1?

      Padam
  3. Balasan
    1. titinium ya... insyallah boleh tuan, tapi nanti malam tok akan komen semula boleh buat ke tak. skrg tok di luar

      Padam
  4. Baik tok sye pon tgah kerja ni. Yg 8a ya tok.

    BalasPadam
  5. Klau 25 tade 23 pon blh tok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha bukan mcm tu tuan, saiz jari ada, tapi semua batu besar besar cincin sedia ada ni. batu ni x muat masuk

      Padam
  6. Ohh mcm tu tok. Tak da rezeki la tu. Takpa tok sye ambil batu je la klau mcm tu. Grab 8a.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya tuan, silakan... stok cincin akan tok cuba dapatkan lagi, insyallah

      Padam
  7. Payment done tok Alhamdulillah.

    BalasPadam
  8. Payment done tok Alhamdulillah

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami