Isnin, 3 Julai 2017

CINCIN MGT






Cincin MGT , Mani Gajah Teruna... apa dia nya Mani Gajah Teruna ni?.. Bagi Yang baru di blog GBunian memang pelik la... bukan anda sorang pelik, semua org pelik, tok pun pelik masa mula mula mengenalinya... 

Tapi bila tok imbau balik zaman zaman tok pecah teruna dulu... owh betui jugak.. lojik lojik haaaa... 1st time lah lelaki ka perempuan ka putus perawan?... air mani kaler apa?... haa tok bukan nak melucah, ni ilmu badan manusia, ilmu manusia..ilmu biasa yang manusia kena tau..bila tak tau. jahil dan malu , jadinya nanti hujung hujung akan kata ?... mengarut..betui dak?.... cuba kaji balik... air mani lelaki yang pertama sekali keluar warnanya kepekatan coklat dan amat pekat.. sementara wanita pula di susuli dengan darah akibat terkoyaknya selaput dara. ok stop.. takat tu saja. Nak cakap lebih tak boleh.. org la ni pemalu lebih... tapi buat berani hahaha. nak sembang mengenainya tak berani.. Allah 

Sama jugak lah dengan binatang pun.. Dan tok malas nak cerita macam mana berlaku.. tapi air mani gajah ni mengeras la jadi fosil... lagu mana jadi fosil ni?... tu kena tanya pokok yang jadi batu.. lagi dasyat... kayu jadi batu.. hhhhhaaaaa.. hebatkan kejadian Alam...?... cuma bila kita nak sanjung mat salleh, tu yang kita sesat jalan. 


Mani Gajah Teruna ni bagus sebagai Item pengasehan..lagu mana jadi pengasehan ni.. hak asbab ni kena tengok dan kaji melalui ilmu aura dan metafizik , sifat sifat kejadian ... ilmu sifat kejadian ni bukan ilmu sains, tapi ilmu Dalam islam sendiri... huuuu dia aih.. ilmu apa ni Tok Muda?... haaa tu lah nak kena belajar...jangan menilai ilmu orang dari paras rupa dan usia, ada hak umor 70 yang masih dok berjoget dangdut di Golok malam ni.. ada hak muda umur 30 tahun yang dok bertapa atas bukit dan gunung..haish..jangan sangka air tenang tiada boya, jangan guna kail sejengkal kalau nak mengail di lautan dalam bang.. bahaya bahaya.. 


Kod Produk : CMGT28161 S17
Bentuk : Siap cincin
SAIZ : 17
MAHAR : RM 450

Promo Mega Idulfitri : RM 150

SOLD OUT
Tn romie Augustine

Stock dapor ada 4 biji, tapi tanpa cincin lah...


=====================================

Untuk item dari 13 hb JUN sehingga ke hari ini... sila hantarkan detail anda ke 

0127845231 

Atau ke sistem evernote kami 


9 ulasan:

  1. grab
    van el tigre

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ada lagi ke?

    BalasPadam
  4. TANPA CINCIN masih ada tuan tuan. harga sama, silakan

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami