Sabtu, 1 Julai 2017

CINCIN GELIGA NAGA CHINI









Ini baru semalam tok buatkan cincin.. buat sendiri tau hahah, bangga sungguh boleh buat cincin.. sambil sambil kazen dan kekawan dia memilih batu untuk di maharkan. sambil sambil la tok pun mengetuk dan polish bagai.

Alhamdulillah item ni dah lama tak muncul, dan muncul pun kecik kecik saja, besar kepala mancis kot no.. tak syiok kecik2 ni takleh buat cincin. silap sikit hilang tatau p mana. Khodam pelari kot hahahah. 

Ok lah , kelebihannya insyallah bagus sebagai :

Kekuatan semangat

Perubatan Jin dan gangguan

Penunduk dan kewibawaan

Pelarisan niaga dan diri 


Penarik kekayaan ampuh

Penaik aura diri 
( pengaseh la tu ) 

Menstabilkan aura diri dan barang lain

Kewibawaan dan kemasyuran 
( apatah kalau dah status artis tapi x glamer ) 

Mempunyai kekuatan di dalam menumbal kembali sihir dan guna guna yang di hantarkan kepada pemakai

Mampu merubah akal pikiran orang lain 
( Ubah Keputusan ) 


Kod Produk : CNAGANI 306
Saiz : 18
Bentuk : G.Naga Chini
MAHAR : RM 80

Item ini ada stock dapor sebanyak 4 biji sahaja

Sila Hantarkan order ke ustazah 0127845231...ya wife tok memang ustazah, bukan saja saja letak, dulu dia Ustazah SBP Kota Tinggi



51 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh tuan. Ni brg cncn tok yg buat. Tok akan buatkan tgh malam sat g utk tuan

      Padam
    2. Payment done..detail dh wasup kepada tuan baz..kenapa ulasan tadi tetiba hilang..baru tadi transfer payment

      Padam
    3. Kt wasup tok ayah dh update gambar

      Padam
    4. Ahha ayah..item ni ayah grab dulu..maaf tok..ayah dulu grab,bukan sy

      Padam
  2. Balasan
    1. xdan la tuan. tuan is dah pd pulok.. nanti di lain kali, tuan tak perlu tanya, terus payment done selepas 12 jam org grab x buat bayaran ya

      Padam
  3. Balasan
    1. Salam tok..Payment done untuk 1 stok dapur..kalau dapat,masuk kan cincin mana mana size antara 16 ke 19..terima kasih.

      Padam
  4. Balasan
    1. Boleh adjust. Tapi member atas dah grab dlu tuan

      Padam
    2. ok tuan shamsul, saiz 19 sudah ada, silakan

      Padam
    3. nampaknya tiada update pd dr tuan shamsul. so, cincin saiz 19 ni tok bgkan pada tuan pungkok yam pungkok tik coz bayaran dh dibuat. Harap maklum.

      Padam
  5. Balasan
    1. saiz 17 ada tuan, tok sedang siapkan skrg, silakan

      Padam
    2. sudah siap skrg.. 0127845231

      Padam
    3. order nanti sertakan nama gelaran tuan ( ubi kayu ) ya

      Padam
    4. Ok Tok sy update pd pd pa Tok

      Padam
  6. Dulu rege masa ayah mahar kt cini rm250 kecik dari syiling 5sen huhu..tkleh nk pakai simpan dalam botol jer..

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. STOK DAPOR : 5 Biji

      BAKI : 4 Biji

      Padam
    2. saiz 19 tadak tuan, tok maksudkan stock dapor tu batunya sahaja. cincin ni kalau ada saiz tok bagi.. tapi takyah la tuan, cincinnya huduh haha

      Padam
  8. kalau ada saiz 21/22 saya grab tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok sebentar..tok cuba carikan cincin yang sepadcan dengan saiz jari dan batu ya

      Padam
    2. maaf tuan, takda yang sesuai dengan batu tuan, saiz jari ada..

      Padam
    3. tok cuba tuan, tapi nak kna ketuk la cincin tu utk bagi sama saiz tuan minta, mcm mana?

      Padam
  9. Saya da whatsapp ker tok n ustazah

    BalasPadam
    Balasan
    1. wassap salah 1 saja, kalau x nanti drg kelirtu dan order tuan akan hold sampai berhari hari

      Padam
  10. Kalau ada lg stok dapur.... sy grab... ccin saiz 21...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok tuan, saiz 21 ada, silakan.... tok labelkan pada cincin ini tuan boyak ajaib

      Padam
    2. Alamak tuan, jadi buruk pulak.. tak dapat masuk tuan.. amik stok dapor batunya sahaja ok

      Padam
    3. Kalau saiz 20 ada x.. tok... bekenan skali dgn ccin.... hasil buatan tgn tok mat....

      Padam
    4. 20 ka.. hurm tok cubalah kalau ada.

      Padam
    5. w.salam wbt tuan, saiz tu ada tapi saiz batu pulak x sama

      Padam
  11. STOK DAPOR : 5 Biji

    BAKI : 4 Biji

    BalasPadam
  12. Grab stok dapur size 14...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tuan stok dapor bukan beerti siap cincin tau.. permata saja pun ada dalam kategorinya, cincin tu kalau ada saiz maka tok bagi, cincin tu tok belanjakan saja , tapi sebentar ya.. saiz 14 ya ok jap

      Padam
    2. dok belek belek cari saiz 14, jumpa benda lain tuan.. terjumpa mustika Sutra Dewa.. tah mai mana.. kejap lagi tok keluarkan gambarnya insyallah.. ni baru siap cincinnya saiz 14

      Padam
  13. Salam tok..Payment done untuk 1 stok dapur..kalau dapat,masuk kan cincin mana mana size antara 18 ke 22..terima kasih tok. nanti saya wassup ustazah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, saiz tu ada tapi saiz batu pulak x sama

      Padam
  14. salam Tok..stok dapur ada lagi x?saiz dan bentuk sama mcm cincin di atas x Tok?

    BalasPadam
  15. Alaaaa Tok....baru dpt buka page nie hari nie.....melepas laa....takde rezeki

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami