Sabtu, 8 Julai 2017

CINCIN BATU JEMALA ULAR




Yang 1 ini tok buatkan cincin with my hand lah.. 

Tapi jika saiz tak sesuai dan design tak bagus, insyallah boleh tukar cincin perak , cuma kalau tukar cincin perak lain kosnya ialah RM 150 ini kerana stok cincin tok xda dah boleh muat batu ini, so tok kena beli cincin perak lainnya yang bernilai begitu. 

Kekuatan mustika di atas berasbabkan kepada :

Penunduk Ular di dalam hutan...zooo tak aci la na.. apa barang dalam zoo huhu.. 

PELARISAN NIAGA ...hak ni memang umphhh punya.. boleh letak di kedai atau pakai sendiri, item ni tak boleh di potong tapi boleh canai sekelilingnya untuk jadi kecil sikit 

Penunduk manusia dan Jin, di pakai sebagai asbab perubatan gangguan, sihir, saka dan jin.. Iblis minta maap lah memang susah nak jadi , kalau jadi tu wayang dia saja, iblis takut ka sedangkan syurga neraka pun dia dah tengok, Al-Quran di Hafal?.. takut ka?.... hak dok masuk dalam badan manusia tu belum iblis, kalau iblis org yang di rasukinya boleh mati meninggal dengan izin Allah SWT. Ni semua Jin jin Kafir laknatullah saja nak memesongkan kita... Perawat jadi gah, org jadi taksub, lihat...mudah saja dia nak pesongkan manusia... 



Kod Produk : CJULAR 2717 S17
Bentuk : Mustika Ular
SAIZ : 17
MAHAR : RM 500

Promo MEGA Idulfitri : RM 110

Item ini mesti di update kepada Ustazah, barang dengan dia 0127845231

Maybank 551016691626 My Gemstone



5 ulasan:

  1. Balasan
    1. PAYMENT DONE..DETAIL BAYARAN DAN RESIT AYAH DH WASUP KEPADA TUAN BAZ SEBENTAR TADI..

      Padam
  2. A'kum tok..ayah mohon payment sebelum 12:00 tgh mlm ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. baik, sebenarnya tuan ada masa sampai Jam 4.09am nanti ..silakan

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami