Rabu, 5 Julai 2017

AZIMAT KUAT ZAKAR




SOLD OUT
ISMAIL RXZ



















































SOLD OUT
HANIF ANIP





































SOLD OUT
SILVER RAYLEIGH


















SOLD OUT
TN SEMAN MAN























































SOLD OUT
TN ARIFFIN 6667






































SOLD OUT
MALEK RIDWAN



















































SOLD OUT
JOE RXZ



















SOLD OUT
TN NAGASAKA



Alhamdulillah Lagi Item Kuat Zakar Dalam pelbagai Bentuk untuk di maharkan kepada anda.... 



Azimat Kuat Zakar 


Kelebihan ada 2. maap na tok x dan nak menulis panjang sebab kejarkan esok awok awok nak qhoje, jadi tok la ni kalut amik gambar dan menaip pulak di sini.. berasap laptop haa


Kelebihannya ada 2 :

Kekuatan Zakar 

Penarik nafsu kaum Hawa kepada pemilik



CARA AKTIFKAN :

Pegang dan asapkan dengan asap rokok.. apa apa rokok pun takpa, nak pakai buhur pun boleh.. asalkan ada asap dan wangi... surya wangi ok


CARA PAKAI:

Simpan dalam poket dan berniat, kalau "Nak" tenung dan lawan Merenung... Try




Kod Produk : ZKRS 47
Bentuk : Azimat Zakar
Stok Dapor : 44 Unit
MAHAR : RM 35

-----------------------------------

Hantar order ini ke 0127845231 / 0178259540 @ Evernote....Ingat !!!!..salah 1 sahaja..jika anda hantar ke semua no ...order anda akan sangkut akibat kekeliruan



92 ulasan:

  1. Balasan
    1. Da lama PD tok..bru dpt online buka blog..maaf sbb lmbt komen PD

      Padam
  2. Tok..ni same mcm paladkhit la kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kekuatan sama zkr, paladkhit kuat g 3x ganda

      Padam
  3. Balasan
    1. Salam tok muda...payment done...brg len pon dah selamat diterima...Terima kasih...

      Padam
    2. Alhamdulillah dah selamat sampai

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Sory tok....grab 7a....klau xde saya ambik stok dapor punye...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Payment done...rm50 ...balance guna tuk barang lain tok....

      Padam
  6. Grab 6a yg bawah tu tok..yg ade perempuan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. stok dapor ada lagi, yg ada perempuan tu ada 1 saja lagi

      Padam
  7. grab 6a..
    yg ptung pompuan tok, bukn yg buaya

    BalasPadam
  8. grab 6a..
    yg ptung pompuan tok, bukn yg buaya

    BalasPadam
    Balasan
    1. hurm, ni tok musykil ni, kita tgk ada lagi ke tak ya tuan

      Padam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  12. Garab 6a stock dapor ya tok..kalau tak ada grab 5a

    BalasPadam
    Balasan
    1. Stock dapor request di 0127845231 tuan.. jangan di blog..kita tak boleh reserve sebab brg di PA..ada org tak habaq sini,dia terus ke PA.. so sila direct juga

      Padam
  13. Garab 6a stock dapor ya tok..kalau tak ada grab 5a

    BalasPadam
  14. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  15. Balasan
    1. Tok akan cuba dapatkan ITEM TAHAN LAMA dari tok siam, kebetulan esok dia lalu sini nak ke jb hantar brg jualan dia

      Padam
  16. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  17. grab 4a tok...
    nk yg 6a pompuan tk dpt eheheheh

    BalasPadam
  18. Kenapa semua org ambik yg ada buaya tu?

    BalasPadam
  19. Stock dapur 1 tok..tp tak nak yg ada buaya tu ;)

    BalasPadam
  20. 1a- Ismail RXZ
    2a
    3a- Muhammad Izani
    4a
    5a
    6a- Silver rayleigh
    7a- Seman man
    8a
    9a- Moon Nusantara
    10a- Ariffin 6667
    11a
    12a- Malek Ridzwan
    13a
    14a-
    15a- NagaSaka
    6a Perempuan- Joe Rxz

    6A perempuan ada 1 stok dapor- Pungkok yam, pumngkok tik

    BalasPadam
  21. Grab 7A kalo ade stok dapor.

    BalasPadam
    Balasan
    1. whatsapp gambar 7A tu ke wife tok dan dia akan hantar yang sama jika ada, tapi insyallah ada. bagi gambar tu ya ke dia 0127845231

      Padam
  22. Balasan
    1. ada lagi stok dapor 44 unit , silakan..kalau nak gambar mcm mana tu bagi gambar cth di sini dan kasi ke PA tok 0127845231 na

      Padam
  23. salam tok grab 5a

    BalasPadam
  24. Tok kalau terlangkah tanpa sengaja , takpe ke?.mmg btol2 tak sengaja.

    BalasPadam
    Balasan
    1. jangan terlangkah atau sengaja langkah

      Padam
    2. Adeh dh terlangkah tuan guana tu.tapi saya belum perasapkan lagi benda tu.

      Padam
    3. masa terlangkah tu direct dia ke atau dalam sampul plastik, kalau dalam sampul takpa lagi, jangan direct la ..kalau direct juga, cuba perasapkan dulu. insyallah ok ..tok siam bagitau mcm tu tadi masa dok chat dengan 1 customer sebelum tuan dalam wassap

      Padam
    4. Dlm plastic courier tok.ok tok.insyaallah.

      Padam
  25. Barang ni dengan paladkhit tu tok..kalau simpan dlm poket tpy sekli plastik ok kan?.ke kene buka jgk plastik tu..lagi satu..nk perasap tu skli je kan..ke tiap2 kali nk pkai kene perasap

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau masuk plastik ia non aktif, kena buka ..ya perasap 1x 1 barang 1x seumur hidup

      Padam
  26. salam tok 6 julai lepas sy grab 5a payment pon dah masuk pd 7 julai.. sy dh hantar slip pd no 0127845231 utk 2 item

    BalasPadam
  27. Ada lagi ke stok dapur tok?kalau ada nak satu

    BalasPadam
    Balasan
    1. masih ada tuan, silakan terus payment dan whatsapp 0127845231

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami