Rabu, 5 Julai 2017

AZIMAT KEBAL SIAM





















SOLD OUT
MUHD SHAROM


















SOLD OUT
ARES LEE


















































































































SOLD OUT
GUNAWAN ATENG
























Ini kelas super.. 3 jenis besi di dalamnya dan di wafaqkan untuk di aktifkan kebal.

Di pakai sebagai kalung, atau diikat di pinggang ketika memerlukan, insyallah Tok Siam jamin dengan izin Allah Kebal tidak lut peluru mahupun senjata tajam. 


Kod Produk : A.KEBAL X
Bentuk : Azimat Kebal 3 besi
MAHAR : RM 200

===============================


AWAS..GRAB Mempunyai masa 12 jam payment, selepas itu jika tiada ulasan Payment done dari anda di bawah ulasan grab tadi, pelanggan lain boleh terus PD tanpa bertanya. 

3x anda melakukan hal yang sama, anda akan di blok terus dari membeli item di blog kami

Order ini hantar ke 0127845231 /  0178259540 / evernote....INGAT!!!!...salah satu sahaja

31 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment done tok, jap g whatsapp ustazah

      Padam
    2. Details dh whatsapp to Ustazah 0127845231

      Padam
    3. baik tuan, alhamdulillah. tok siam kirim salam bagi anda di halaman ini

      Padam
    4. Syukur tok, kirim salam kembali pd tok siam ya tok

      Padam
    5. Oya tok, saya grab 3a tok bukn 1a. "Sold out ares lee" kat atas tu kat 1a

      Padam
    6. 1A dah di bayar aris lee tuan.. takpa stok dapor banyak lagi na

      Padam
    7. hahaha no worries tok :)

      Padam
  2. Balasan
    1. Tok..payment telah dibuat utk 1a dan 2a..slebihnya mse dpt claim ni yaa

      Padam
  3. Grab 5a. Ada cara jagaan ke tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tok nk tukar bekas 5a jdi mcm azimat kebal siam 2 blh tak? Warna gold tuh?

      Padam
  4. Assalam tok..nk tnya azimat ni ad stok dapur x

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, ada tuan.. stock dapor ada 1o unit

      Padam
    2. OK tok..Sat g sy masukkan payment utk 2 biji tu..tadi sy ad ws kt tok

      Padam
  5. nak tanya tok..azimat ni kebal umum ke tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. No komen.. ada setengah org dulu beli jd kebal umum. Ada setengah kebal darurat. Kebanyakan kebal darurat.

      Padam
    2. Ikut rezeki tuan. Jika Allah perkenan insyallah

      Padam
  6. ohh ok tok..terima kasih

    BalasPadam
  7. atas ada lagi belum di grab, jika mahu x perlu stok dapor, sila grab berkod

    BalasPadam
  8. tok kalau org yang guna gamunggal niat hilangkan asbab kebal ni jadi x?

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami