Selasa, 4 Julai 2017

AKIK YAMAN











































































































SOLD OUT
AWAN ZIK




















































SOLD OUT
AWAN ZIK



Akik Yaman Ori dari Yaman... kalau tak ori ada ke?... ya ada.. dari China, bentuknya macam gula gula..bukan macam bentuk di atas, ia dicanai menggunakan mesin laser cutting , di atas pula menggunakan Tangan. 


Akik Yaman mempunyai banyak kelebihan, baik dari segi mistik, sains atau islam. 

Di perkatakan di dalam islam :

" Akik Yaman adalah batu pertama pakaian Rasullullah di Sarung pedangnya"

" Akik Yaman adalah batu pertama yang mengucapkan Syahadah"


Di dalam MISTIK pula :

" Akik Yaman Berguna di dalam Terawangan dan mampu menyedut energy alam dari 5v kepada 1000v dan ia di gunakan untuk roh bagi memperkasakan ilmu terawangan "


Subhanallah



Kod Produk : AYAMANA 2717
Bentuk : Akik Yaman
MAHAR : RM  100 Siap Pos


Hantar order ini ke 0127845231

Maybank : 551016691626 My gemstone 

18 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tok..payment Done utk sebiji..lg sebiji mlm ni atau esok pagi..kwn sy bg duitnya kt sy

      Padam
    2. Tok..sy ungrab 4a...kwn x bg duit lg..klu dia dh bank in..sy sttle payment nya..itu pun klu xd Sapa grab lg

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. 5A pun org grab dah, bayar dah tuan

      Padam
    2. stok dapor ada tuan sebiji dua insyallah...wassap utzah

      Padam
  4. Payment done tok Alhamdulillah 7a Dan 10a.

    BalasPadam
  5. Tok item kat atas mana yg masih available dan boleh dibeli?
    #timekeeper#

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami