Isnin, 3 Julai 2017

CINCIN FEROZ IRAN GRADE A




SAIZ 17



















SAIZ 17

















SAIZ 17
SOLD OUT
ARIFFIN 6667



Alhamdulillah... anda ingat cincin feroz yang ke 3 itu?..jika anda bersama tok muda di facebook, anda akan menyaksikan sendiri bagaimana proses celup emas itu di jalankan..bukan pakai emas pun. ia cuma beberapa bahan seperti air dan campuran campuran kimia yang tertentu..dan melalui heat proses maka taraa.. macam cincin emas betul. 

Lelaki boleh pakai?.. boleh la.. bukan emas betul... kalau macam tu jangan pakai baju kaler emas.. jangan pakai apa pun kaler emas.. HARAM ( nada sindir )... spek mata pun bingkainya jangan emas, cermin rayban itu pun jangan ada tinted emas.. malah kereta anda pun jangan ada sikit pun kaler emas.. Harammmm.... ( sindir lagi ) 

Sebenarnya ... yang tak boleh tu ialah emas betul.. walau ada sikit emas betul. bahan yang ori dari emas.. tak boleh lelaki pakai... contohnya... Babi betul ..haram di pegang... tapi kalau patung babi?.. boleh tak?.. haaa soalan asas islam je tu.. 


Feroz Iran di atas ini jenis high Grade tuan tuan, alhamdulillah batunya mempunyai energy kuat dari segi menaikkan :

Kewibawaan unggul


Bila wibawa ni, mudah... nak kerja mudah, nak meniaga mudah.. org respek, org segan..kita cakap apa , orag ikutttt aje. insyallah. 

Dan feroz iran jenis ini kalau anda polish sikit lagi dengan polish 5000...fuh , dia punya air , macam laut... 


Kod Produk : CFIRAN 2717
Bentuk : Cincin Feroz Iran
SAIZ : IKUT GAMBAR
MAHAR : RM 55 Siap Pos ( X Celup )
RM 60 Siap pos ( Celup emas )


Tu cincin Perak tau... dan tok yang ketuk dan celup emasnya


=====================================

Untuk item dari 13 hb JUN sehingga ke hari ini... sila hantarkan detail anda ke 

0127845231 


Atau ke sistem evernote kami 






17 ulasan:

  1. Assalamualaikum tok...cincin saiz boleh adjust? Hehe.

    BalasPadam
  2. Ataupun sy tnggu geliga dia je tok....nnti cincin sy buat sendiri..hehehe...

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Maaf Tuan mhdazmy...tuan tidak ada koman PD selepas 12 jam...jadi saya layak utk item 1A

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah..Payment Done. Detail da wassap pa tok.

    BalasPadam
  7. Maklumat dihantar ke no 0127845231....sila update..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami