Rabu, 1 Mac 2017

TIGER EYE





















































































Semuanya dalam Kelas TERBAIK, Alhamdulillah


Mata Rimau, sejenis permata yang popular sejak dulu hingga kini dari zaman ayah kita sampai zaman kita, kalau dulu P Mekah bawak balik Mata rimau, syok tak sangga.. manakan tidak kat Malaysia masa tu tadak orang jual, la ni..... Online ada, offline pun ada. nasib lah dapat Grade mana. 

Di atas ialah Grade terbaik, tengok la mai dari mana, Alam Ghoib.. Auranya anda sendiri lihat berseri seri dan menikam Kalbu. 

Kegunaannya sebagai Medium :

Penggerun musuh

Mampu reflek cahaya dalam gelap macam mata rimau 

Penunduk musuh 



Boleh diisikan dengan pengasehan tinggi jika mahu dan membatalkan kelebihan2 di atas insyallah



Kod Produk : TEYE 27217
Bentuk : Mata Rimau
MAHAR : 110 Mlr

GRAB 80 Mlr


GRAB SEMUA 300 Mlr









MAHAR



6 ulasan:

  1. As salam tok.. saya grab 4A

    BalasPadam
  2. Maaf tok.. salah kod.. Grab 5A. Saya lepaskan 4A.

    BalasPadam
  3. Grab tok 4a kenapa komen tak klua..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalai x keluar selalunya komen tuan berlaga arus dgn komen org lain dalam minit dan saat yg sama. Masalah tu di mana saja blog dan internet tuan. Di panggil flushing

      Padam
    2. Jadi tuan dah di kira lock 4A ya sebab tuan atas dah lepas 4A. Memang nak jd rezeki tuan. Lihatlah bagaimana Allah sudah aturkannya bukan? Ia bukan sebuah kebetulan alhamdulillah

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami